Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok vele emiatt?
A barátom irodában dolgozik,a hónapban pedig kevesebb fizetést kapott s megszokottnál mivel mínuszba ment át. Általában 11-kor a fél órás ebéd szünetét kihasználja, -amire megkértem ha teheti főtt ételt egyen otthon, ne csak elcsavarogjon a cimborákkal. Az anyagi "kár" miatt pedig engem okol,mi szerint ez végett terhet jelentek. Hónapok óta együtt vagyunk és soha sem járt így. Lakás felújítás volt náluk volt szinte egy hét kihagyása a munka helyéről de ismétlem ezt nem sorolja bele kiesésnek.
Nagyon sokat veszekszünk szinte mindenen.
Szakítanátok vele?
19/L és (23/F)
Nem igazán értjük a kérdést.
Te tanulsz még, vagy "háztartásbeli, az az kitartott" vagy?
Nem értem én sem, mi baja. Valószínűleg ő maga sem érti, csak ok nélkül vagdalózik, hogy nehogy ő legyen a hibás a saját hülyeségei miatt.
Ha degenerált óvodás lenne a barátom akkor igen, szakítanék.
Akkor magyarán ti nem laktok együtt. Ő lakás felújított ami pénz és ez miatt nem is dolgozott annyit s ez is kevesebb pénz. S ő nem tudja felfogni, hogy emiatt van mínuszban és rád hárít rajtad tölti ki a frusztrációit.
Kérdem én ha ti nem éltek együtt, nem is vagytok közös kasszán s nem is kellett rád valami nagyobb összeget költenie akkor te miért viseled el, hogy ő gyerek és hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!