Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem pszichológushoz kell mennem miatta. Most mit csináljak?
Én kitartok mellette, hogy hagyd ott. Hiába próbálod védeni, mert szereted, ez szép dolog. Viszont bárhogy csűrjük-csavarjuk, de te sokat nem számítassz neki, legalábbis annyit már nem, hogy változtasson, tegyen valamit érted.
Ez így lássuk be, langyos víz, ebből lesz a "se veled se nélküled" kapcsolat, amiből egyre nehezebb kilépni, de boldog sem vagy benne.
Menjetek el együtt koncertre meg meccsre:XD
Komolyra fordítva a szót. Szerintem találj idővel olyat aki meg tudja ezt becsülni benned, hogy ennyire ragaszkodsz és számodra a másik az első. Valahogy csökkentened kéne az érzéseidet irányába. Ami qrva kemény dió, mert én most ugyanebben a szituban vagyok, csak én fiu vagyok. Ráadásul egyoldalú az egész. De ha megtaláltam a megoldást, feltétlen megírom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!