Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem pszichológushoz kell mennem miatta. Most mit csináljak?
13:42 vagyok, szerintem igazán nem. Jól elvan veled, de áldozatot nem hozna a kapcsolatért.
Gondold végig, ha valami bajod lenne melletted állna, vagy rohanna a haverjaihoz? Hoppá!
13:42 vagyok
Nézd, elfogult vagy, mert szereted. Nem muszáj otthagyni, én azt mondom, hogy ha szenvedsz miatta, akkor az a megoldás talán jobb. Esélyt azért adhatsz még neki.
13:42 vok
Ha 3év alatt nincs változás, akkor te a csodára vársz, és közben gyötröd magad. De már úgy tűnik, hogy én rá akarlak beszélni, h szakíts vele. Ehhez igazán semmi érdekem nincs,de a felvázolt állás szerint én ezt lépném a helyedben.
13:42 vagyok ( 32/F )
Nem könnyű tanácsot adni neked, mert szerintem te sem tudod mit akarsz.
Mindig elmegy, te szenvedsz, elhagyni nem akarod, de így sem jó Ő nem változik és te tovább szenvedsz. Jól látom?
Akkor vagy szenvedsz tovább vagy keresel olyan partnert aki nem meccseken lóg szeret, és veled van.
de végülis ez nem olyan gyakori. De mondjuk nekem akármilyen fontos is vmi, ha a szerelmem megkér h inkább foglalkozzam vele, akkor én kihagyom akármit azért h vele törődjek. Mert nekem az a boldogság ha ő is boldog mert vele foglalkozom, nem pedig akkor vok boldog ha ő szenved én meg csinálom amit szeretek. De a szerelem nem arról szól h megtiltom neki amit szeret és helyette velem kell törődnie. Érted?
Igen jól látod.
13:42 vok
Csinálhatja amit szeret, de ha a kompromisszum nyoma sincs meg, akkor ott baj van. Nem megtiltani kell, hogy elhúzzon, hanem neki kéne észrevenni, h a lesz@rás szintjét produkálja irányodba.
Majd eldöntöd, végül is nem sürgős semmi, de az évekig elhúzódó rossz kapcsolat boldogtalanná teheti az embert miközben azzal áltatod magad, h szereted, közben már csak a megszokás dominál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!