Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2017-ben egy üzenetre Ti mit válaszolnátok? "Szia, tesómékkal voltam, töltőt nem találtam, netem sem volt. "
Egy "kedves" hölgy ismerősöm vasárnap este írta ezt, miután két nappal előtte beszéltünk meg találkát, aztán eltűnt.
Tudomásom szerint minden telefon töltője egyforma, wifi meg a sarki kocsmában is van, szóval ez erősen kamuszagú....
Ti erre mit felelnétek, valami frappánsat, nem köteketőd, de azért hatásosat?!
Nem kell rá válaszolni. Ha kíváncsi rád, majd keres. Érdemes inkább más, fontosabb dolgokkal/emberekkel foglalkoznod.
Innentől kezdve nem számít, hogy hazudott vagy tényleg igaz. Bár én sem örülnék, ha a találkozó helyett eltűnne és ezzel fogadna, de ez van. Tanulópénznek jó volt.
Nekem egy pasi mondta, h nem volt internete, és nem tudott írni. Azonnal kuka volt, mert láttam, hogy mikor volt fenn a viberen. Aki meg akar találni, az meg is fog.
Ha nem láttad, hogy posztolt a facen vagy h fent volt itt-ott ekkor és akkor, akkor viszont nem probléma.
Ha lemerült a telója és nem kompatibilis a töltője, akkor hiába kért volna telefont mástól, a számot fejből nem tudja, más telóján én meg tuti nem használnék facebookot meg ilyesmit.
Talán hazudott, talán nem. A kérdés, hogy neked mennyire éri meg utána járni.
#23: Egy dolog felett átsiklottál:
"#18 A kérdező kommentje:
...Azt elfelejettem írni, hogy szombat este kicsöngött neki, tehát annyira merülve nem lehetett.... "
Tehát biztosan kamu, ha akart volna, jelentkezik.
Az viszont beszédes, hogy ahol mentegetik a csajt, azok a válaszok "hasznosabbak" :). Hölgyeim, bármennyire is hasonlítanak rá, azok nem LIKE\UNLIKE gombok :D.
#24 ja, elég durván megy a lepontozás azoknál a válaszoknál ahol a szóban forgó csaj van kritizálva.
kíváncsi lennék milyen emberkék voltak azok akik pirosat nyomtak.
mellesleg megjegyzem, akik most is lepontoznak csak a saját frusztráltságukat bizonyítják ezzel, nem a válasz hasznosságát.
2017 van. A jóhiszeműséggel nincs gond, de ez már inkább naivitás. Ráadásul azóta okafogyottá is vált, hiszen bebizonyosodott, hogy nem volt lemerülve a telefon.
Viszont bármilyen jóhiszeműen is állunk hozzá, legyünk őszinték, ha fontos lett volna az a találka, akkor megoldotta volna a kapcsolatfelvételt.
2017 van, és mégis. Tegnap este áramszünet volt nálam. Csak pár percre, de belegondoltam, hogy ha lemerül a telefon, annyi; ha lemerül a laptop, annyi; nálam ha elmegy az áram, a net és a vezetékes telefon is elmegy, tehát addig van net, míg tart a mobilnet.
Egyébként a tesóm a "lemerült" szót arra is használja, hogy pénz nincs rajta. Úgy meg nem tud venni netet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!