Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2017-ben egy üzenetre Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2017-ben egy üzenetre Ti mit válaszolnátok? "Szia, tesómékkal voltam, töltőt nem találtam, netem sem volt. "

Figyelt kérdés

Egy "kedves" hölgy ismerősöm vasárnap este írta ezt, miután két nappal előtte beszéltünk meg találkát, aztán eltűnt.

Tudomásom szerint minden telefon töltője egyforma, wifi meg a sarki kocsmában is van, szóval ez erősen kamuszagú....

Ti erre mit felelnétek, valami frappánsat, nem köteketőd, de azért hatásosat?!

2017. júl. 31. 06:55
1 2 3
 11/30 Diavolino44 ***** válasza:
23%

Ha eloszor tortent, akkor mosoly, s beszeld le a kovetkezo talit.

Utana csak szimplan ird meg, hogy bocs nem egymast keressuk, es hagyd a frsncba. Ne legyel olyan mint a nok tobbsege.

2017. júl. 31. 09:11
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

"a töltők meg valóban egyformák, egyedül az iOS szaroknak nem mikró USB-s, de az összes android készüléknek ugyan az"

Nem, nem ugyanaz. Az újabb telefonokat már más típusú microusb-vel gyártják, mint a régebbieket. Én se tudom páromét használni, pedig androidosok vagyunk.

És akkor arról még nem is beszéltem, hogy maguk a töltők sem egyformák, a samsungom gyorstöltője pl. az ő telefonját nem tölti fel, bár kiírja, hogy 6 óra alatt feltöltene, de gyakorlatban egy óra után nem jut el odáig, hogy be lehessen kapcsolni, ha csutkán van.

Ugyanígy, az én telefonomat a saját töltőm egy óra alatt, a másik töltő 5-6 óra alatt tölti fel.

2017. júl. 31. 09:25
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagytok még együtt, így nem is vádolhatod semmivel. Mondd neki, hogy semmi gond, beszélgessetek, aztán kérdezz rá megint találkozóra. Ha azt lemondja vagy jön valami kifogással, akkor kuka.
2017. júl. 31. 09:31
 14/30 anonim ***** válasza:
34%

Ez nem a töltőkről meg a net elérhetetlenségéről szól. A tesó gondolom még a múlt században él, tuti nincs netje, a saját telefonja pedig annyira speciális, hogy biztosan nem volt a környéken senki, aki tudott volna adni egy töltőt :).

Szerintem a #8-as válaszoló amit írt, az frappáns is, nem is sértő és ha a lány csak egy minimális intelligenciával rendelkezik, akkor is érteni fogja :).

Egy dolgot viszont szerintem semmiképpen ne tegyél: ne csinálj úgy, mintha bevetted volna a mesét, mert akkor a jövő hétvégén is "le fog merülni a telefonja".

2017. júl. 31. 09:44
 15/30 Noblesse Oblige ***** válasza:
63%

Én ebben még semmi hátsót nem látnék.

Régi lg-m pl a samsung töltők nem töltötték. Hiába usb mindkettő. :P

A wifi sem általános itt vidéken biztos, hogy nem. Még olyan üzletház mint az Árkád is, kiírják, hogy freewifi, azt be sem tölt a net, vagy folyton ledob. (thx Árkád! inkább ne reklámozd a freewifid!)

De ha rendszeres a kifogás az valóban gyanús.

2017. júl. 31. 09:50
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
SMS-t dobhatott volna. Én nem csatlakoznék ingyenes wifikéhez.
2017. júl. 31. 10:30
 17/30 anonim ***** válasza:
46%

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Akkora kamu, mint egy ház

Ha más nem, kérek mástól telefont, aztán letudom arról.

De gondolom a tesója telefonja is lemerült és neki se volt netje meg térerő se meg semmi.

2017. júl. 31. 10:38
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az számomra sem kérdéses, hogy kamu az egész, és valóban, azért írtam úgy hogy "2017-ben", mert el nem hiszem, hogy nem lehet bármi módon jelezni , ha ha akarok. HA akarok.... meg ez a nyúlfaroknyi üzenet, se egy bocs, se egy utalás arra hogy mi legyen a továbbiakban. Valószínűleg bennem van a hiba, mert én az egyenes beszédet szeretem.

Azt elfelejettem írni, hogy szombat este kicsöngött neki, tehát annyira merülve nem lehetett....

valószínűleg ez a nő kuka, de az egész azért fura nekem, mert annak előtte ő keresett minden nap 1 hétig. Magától.

A sárkányos szöveg tetszett. ;) ha írok is egyeltalán valamit, akkor az lesz. ;)

2017. júl. 31. 12:29
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Nektek tényleg ennyire nem esik le, ha egy nőt békén kell hagyni? Ő jelezte, h nem akar találkozni (ha burkoltan is) és direkt nem kért bocsánatot.
2017. júl. 31. 12:54
 20/30 anonim ***** válasza:

#19: De leesik (ahogy itt a válaszok többségéből ki is derül), a közlés módja ellen van kifogásunk. Akiben nincs annyi gerinc, hogy annyit megmondjon a másiknak, hogy "köszi, de átgondoltam, szerintem nem egymást keressük", az ne csodálkozzon, ha azon kapja magát, hogy csak szexre kell a férfiaknak (híre megy az ilyen nőknek).

Ha te ilyet hallanál valakiről, azzal szeretnél komolyabb kapcsolatot?

2017. júl. 31. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!