Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2017-ben egy üzenetre Ti mit válaszolnátok? "Szia, tesómékkal voltam, töltőt nem találtam, netem sem volt. "
Egy "kedves" hölgy ismerősöm vasárnap este írta ezt, miután két nappal előtte beszéltünk meg találkát, aztán eltűnt.
Tudomásom szerint minden telefon töltője egyforma, wifi meg a sarki kocsmában is van, szóval ez erősen kamuszagú....
Ti erre mit felelnétek, valami frappánsat, nem köteketőd, de azért hatásosat?!
Ha eloszor tortent, akkor mosoly, s beszeld le a kovetkezo talit.
Utana csak szimplan ird meg, hogy bocs nem egymast keressuk, es hagyd a frsncba. Ne legyel olyan mint a nok tobbsege.
"a töltők meg valóban egyformák, egyedül az iOS szaroknak nem mikró USB-s, de az összes android készüléknek ugyan az"
Nem, nem ugyanaz. Az újabb telefonokat már más típusú microusb-vel gyártják, mint a régebbieket. Én se tudom páromét használni, pedig androidosok vagyunk.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy maguk a töltők sem egyformák, a samsungom gyorstöltője pl. az ő telefonját nem tölti fel, bár kiírja, hogy 6 óra alatt feltöltene, de gyakorlatban egy óra után nem jut el odáig, hogy be lehessen kapcsolni, ha csutkán van.
Ugyanígy, az én telefonomat a saját töltőm egy óra alatt, a másik töltő 5-6 óra alatt tölti fel.
Ez nem a töltőkről meg a net elérhetetlenségéről szól. A tesó gondolom még a múlt században él, tuti nincs netje, a saját telefonja pedig annyira speciális, hogy biztosan nem volt a környéken senki, aki tudott volna adni egy töltőt :).
Szerintem a #8-as válaszoló amit írt, az frappáns is, nem is sértő és ha a lány csak egy minimális intelligenciával rendelkezik, akkor is érteni fogja :).
Egy dolgot viszont szerintem semmiképpen ne tegyél: ne csinálj úgy, mintha bevetted volna a mesét, mert akkor a jövő hétvégén is "le fog merülni a telefonja".
Én ebben még semmi hátsót nem látnék.
Régi lg-m pl a samsung töltők nem töltötték. Hiába usb mindkettő. :P
A wifi sem általános itt vidéken biztos, hogy nem. Még olyan üzletház mint az Árkád is, kiírják, hogy freewifi, azt be sem tölt a net, vagy folyton ledob. (thx Árkád! inkább ne reklámozd a freewifid!)
De ha rendszeres a kifogás az valóban gyanús.
Tényleg ennyire hülyék vagytok?
Akkora kamu, mint egy ház
Ha más nem, kérek mástól telefont, aztán letudom arról.
De gondolom a tesója telefonja is lemerült és neki se volt netje meg térerő se meg semmi.
Köszönöm a válaszokat!
Az számomra sem kérdéses, hogy kamu az egész, és valóban, azért írtam úgy hogy "2017-ben", mert el nem hiszem, hogy nem lehet bármi módon jelezni , ha ha akarok. HA akarok.... meg ez a nyúlfaroknyi üzenet, se egy bocs, se egy utalás arra hogy mi legyen a továbbiakban. Valószínűleg bennem van a hiba, mert én az egyenes beszédet szeretem.
Azt elfelejettem írni, hogy szombat este kicsöngött neki, tehát annyira merülve nem lehetett....
valószínűleg ez a nő kuka, de az egész azért fura nekem, mert annak előtte ő keresett minden nap 1 hétig. Magától.
A sárkányos szöveg tetszett. ;) ha írok is egyeltalán valamit, akkor az lesz. ;)
#19: De leesik (ahogy itt a válaszok többségéből ki is derül), a közlés módja ellen van kifogásunk. Akiben nincs annyi gerinc, hogy annyit megmondjon a másiknak, hogy "köszi, de átgondoltam, szerintem nem egymást keressük", az ne csodálkozzon, ha azon kapja magát, hogy csak szexre kell a férfiaknak (híre megy az ilyen nőknek).
Ha te ilyet hallanál valakiről, azzal szeretnél komolyabb kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!