Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit válaszolnátok erre?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 hónapban összeismerkedtem egy nagyon csinos Nővel egy táncos szórakozóhelyen, nagyon szimpatikus volt nekem, azonnal bedobtam magam. Kb 10-szer kerestem telefonon, mindig azonnal felvette, az összes találkozót én szerveztem, egyszer sem utasított vissza. Volt amikor csak kávézni és beszélgetni ültünk be, de legtöbbször együtt mentünk este szórakozni(táncolni), és a végén elkísértem a kocsijához, mert szinte mindenhová autóval jött. Igazából az sem tudom, hol lakik, a munkájáról viszont elég sok mindent elmondott.

Nagyon élveztem a társaságát, de amikor kettesben voltunk próbálta tartani a távolságot, ellenben amikor ívott, akkor nem ment neki, elcsattant egy csók is. Aztán csak rákérdeztem, hogy mi a helyzet, és közölte, hogy kapcsolatban él.

Tudomásul vettem, este elköszöntünk egymástól, és azóta nem kerestem. Ennek lassan 1 hete. Ma küldött egy SMS-t, hogy hiányzok neki, és nem akart engem kihasználni, és hibázott, amikor megcsókolt. Azt válaszoltam, hogy semmi probléma, tudomásul vettem, és tiszteletben tartom a döntését.

Erre visszakérdezett, hogy ezentúl nem fogom keresni a társaságát?

2016. márc. 14. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy döntse el, hogy mit akar. És a legjobb lenne ha te is.

10x eljött veled randizni. Te mitszólnál a párja helyében?

2016. márc. 14. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Légy őszinte hozzá és magadhoz is.

Én megmondanám neki kerek-perec, hogy foglalt nővel nem kezdek.

Ha nem akarsz te is egyszer így járni mellette, akkor hagyd inkább.

2016. márc. 14. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
En ugy gondolom, hogy ebben azert te is ludas vagy, mert erre rakerdezhettel volna. Amúgy en hagynám a francba. Hogy esne neked, ha te is párkapcsolatba élnél, es kiderülne ez a parodrol. Nyilván fog mást találni a helyedre, de ez van.
2016. márc. 14. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy éppen nincs partnerem, nagyon jól éreztem magam a társaságában. Nem akarok második lenni valaki mögött, ezért is szakítottam meg vele a kapcsolatot.

Miért írja azt hogy hibázott, de egyben az is, hogy hiányzom? Ez nem ellentmondásos?

2016. márc. 14. 21:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Az elején fel sem merült bennem, hogy partnere lehet. Sokszor kerestem telefonon különböző időpontokban, és mindig felvette. Felmerült bennem, hogy valami pénzes hapsija lehet, és sokat van egyedül....unatkozik.

Az tény, hogy amíg nem ivott, addig próbálta tartani a távolságot, de akkor is nagyon sok időt töltöttünk együtt.

2016. márc. 14. 21:10
 6/9 VirágésBence ***** válasza:
47%
Azt, hogy vagy ezt vagy azt, ha neki kapcsolata van, akkor legyen kapcsolatban, ne más férfiakkal járjon el.
2016. márc. 14. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehetnek fiu baratai. De csok es egyeb nem. Ne igyon a jelenletedben es a problema meg van oldva.

N

2016. márc. 14. 21:39
 8/9 omba ***** válasza:
Szerintem jól értem, hogy te nem akarsz vele találkozni, szóval azt válaszolnám, hogy nem.
2016. márc. 14. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki döntse el mit akar és te is tedd ezt. Sose jó másodiknak lenni, mindíg sérülés a vége...
2016. márc. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!