Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erre válaszolnátok valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre válaszolnátok valamit csajok?

Figyelt kérdés
"Ha te nem akarsz dugni,majd a húgoddal fogok,szóval nm hat meg"(egy valóban el hangzott beszélgetés részlete ez,tudnátok erre mit mondani?(ha van abban a korban lévő lány testvéretek)
2012. febr. 4. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
en vagyok a hug. de tesom baratja ilyet nem mondott, ha meg mondana ugy pofan csapnam, hogy megmeredne
2012. febr. 4. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
"Őszinte szánalommal tekintek rád és lévén a húgomnak is magasabb az IQ-ja 30-nál, így gondolom, ő is hasonló állásponton van/lesz (attól függően ismeri-e már)"
2012. febr. 4. 21:47
 3/10 A kérdező kommentje:
az el hangzott beszélgetésben igaz volt,tényleg hagyja magát az a bizonyos hugocska,van alapja,nem üres szavak...
2012. febr. 4. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
+ nem szerelmi, hanem szexuális viszonyról van szó
2012. febr. 4. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi itt a kérdés???
2012. febr. 4. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
olvass a sorok közt:"tudnátok erre mit mondani?"
2012. febr. 4. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy tudnék, de csak mert tudok bunkó is lenni, ha szükség van rá.

Ezt szép szavakkal nehezen lehet kommentálni.

2012. febr. 4. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem úgy megcsaptam volna, hogy....
2012. febr. 4. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
érzéketlen, öntelt bunkó, hagyd ott, öt nem azért kell lefeküdni valakivel, mert el hagy ha nem vagy még rosszabb a hugoddal lessz. Ennyire naiv nem lehetsz. Van hugom nekem is de éppen ezért szakitanék vele, hogy kevesebb esélye legyen meg ismerni öt és meg bántani. én elbeszélnék a hugommal is, hogy mit mondott nekem miután szakitottam a sráccal, mert nem szeretném, hogy egy ilyen bunko ferfi az ő közelébe kerüljön és esetleg véletlenül még tlán lenne is köztük valami mind ezt meg elözni. Nálunk tabu téma egymás volt pasija
2012. febr. 4. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Húgom ugyan nincs de kb ezt:

Drága barátom az ott a bejárati ajtó, azon tessék távozni, és ha netán visszajössz a golyóidat megtartom emlékbe.

Csak talán nem ilyen szépen.

(de amúgy nem pasi aki ilyet mond, hanem féreg, és nem testvér aki lefekszik vele)

2012. febr. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!