Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre a kérdésre mit válaszolnátok?
#1 jaj, te biztos lány vagy.
Kérdező: elmondanám, hogy miért vagyok vele. Szeretnék egy társat az életemben, és úgy gondolom ő alkalmas erre.
Nem. Én nem érzem sajnos. Különben nem kérdeztem volna így rá.
A válasz az volt: ''mert megfelelsz bizonyos elvárásaimnak''
#3. Ez nem dicséret.
És igen, nő vagyok, bőven 30 felett, de szerencsére még ez senki nem kérdezte meg.
Az #1 voltam.
Erre a kérdésre így nehéz válaszolni, hogy jelenleg nincs senkim, de megpróbálok visszaemlékezni arra a pontra amikor még volt.
Azért voltam vele, mert ő volt az a lány aki megértett, aki képes volt törődni velem annak ellenére amennyire szét voltam(vagyok) esve, és elnéző volt minden egyes hibámmal szemben, úgy szeretett ahogy voltam, nem akart megváltoztatni, elfogadott annak ellenére, hogy egy selejt voltam. Úgy éreztem neki bármit elmondhatok, megmutathatom minden kis gyengeségem nem fog bántani és visszaélni vele, és nem fogok arra ébredni, hogy már nem lesz itt velem, és őt szerettem eddigi életem során a világon a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!