Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Egy szexkapcsolathoz túl nagyok lennének az igényeim?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatot szeretnék...De,nekem fontos,hogy a fiú/férfi,hogy beszél( például:. ne beszéljen csúnyán),legyen okos,kedves,megértő,és figyelmes,legyen jó a humora,és természetesen többször szexeljünk:))Egymás után,minimum hetente.Továbbá az is fontos,hogy független legyen.Túl sokat várok el?
2010. máj. 22. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha ennyit varsz el egy szexkapcsolattol, akkor egy normal kapcsolattol mennyit varsz el? Mondjuk tokeletesen ramillenek a fent leirtak, okos vagyok (tudom, hogy Amerika fovarosa New York), teljesen fuggetlen vagyok (csak feleseg es 2 gyerek, de nem en fuggok toluk, hanem ok tolem), megerto is vagyok, csak imadkozz, hogy soha nem kelljen megertselek es nem utolso sorban jo a humorom is. Ja, es en naponta megszekszelnelek, nem csak hetente, egymas utan akar 3-szor is...

Nem varsz el tul sokat, ilyen ember letezek.

2010. máj. 23. 08:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérdező 00:12: Akkor végül is hogyan tudsz vizionálni egy szexkapcsolatot, amiben számottevő szerepe van annak, hogy a fiú humoros, okos, nem beszél csúnyán? Még a kedvesség/figyelmesség és az, hogy megértő, még részben előjöhet szex alatt, de a többi nemigazán.

Amúgy egyáltalán nem nagy elvárások, csak nagy részük feleslegesen van elvárva. :)

2010. máj. 23. 10:36
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy miért várom el,de a fent írtak jelzők nélkül nem lennék képes lefeküdni az illetővel.

Egy hónapja lett vége a szexkapcsolatomnak,és benne megvolt minden:)

2010. máj. 23. 12:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jogos a sok elvárásod, ha cserébe te is sok elvárásnak tudsz megfelelni, magyarul k*rva jó nő vagy :)
2010. máj. 23. 12:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Természetesen:)
2010. máj. 23. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, ezért lehet hogy írták.

Szerintem a szempontjaid szerint keress egy fiút, és azzal többször csináld, persze ha az első pár alkalom után is jó, ha nem hagyd ott, keress mást. :)

2010. máj. 23. 22:03
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)Nem véletlenül vagyok olyan kitartó:)

A biztosra szeretnék menni,és ha már találtam egy olyan fiút/férfit,akkor szeretném,hogy hosszú távú szexkapcsolat legyen.

Nem több partnert szeretnék,csak egyet:)Szerintem nem létezik olyan férfi aki rossz az ágyban.

Na...ha hangosabban nyögdécsel mint én,az zavaró...de egy beszélgetéssel megoldható:)

2010. máj. 23. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a ráncoslusta, és ne haragudj, de nem értem a párhuzamot az ujjal mutogatás és az elvárások között...(?)
2010. máj. 24. 11:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem kiábrándító volt nagyon.Egy férfi akivel szexelni fogok,az újjal mutogat az utcán emberekre.Ennyi az összefüggés.
2010. máj. 24. 17:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Találtam végre hasonló fiút...nem teljesen olyan akit szeretnék,de hasonló:)
2010. jún. 13. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!