Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolathoz túl nagyok lennének az igényeim?
Ha ennyit varsz el egy szexkapcsolattol, akkor egy normal kapcsolattol mennyit varsz el? Mondjuk tokeletesen ramillenek a fent leirtak, okos vagyok (tudom, hogy Amerika fovarosa New York), teljesen fuggetlen vagyok (csak feleseg es 2 gyerek, de nem en fuggok toluk, hanem ok tolem), megerto is vagyok, csak imadkozz, hogy soha nem kelljen megertselek es nem utolso sorban jo a humorom is. Ja, es en naponta megszekszelnelek, nem csak hetente, egymas utan akar 3-szor is...
Nem varsz el tul sokat, ilyen ember letezek.
Kérdező 00:12: Akkor végül is hogyan tudsz vizionálni egy szexkapcsolatot, amiben számottevő szerepe van annak, hogy a fiú humoros, okos, nem beszél csúnyán? Még a kedvesség/figyelmesség és az, hogy megértő, még részben előjöhet szex alatt, de a többi nemigazán.
Amúgy egyáltalán nem nagy elvárások, csak nagy részük feleslegesen van elvárva. :)
Nem tudom,hogy miért várom el,de a fent írtak jelzők nélkül nem lennék képes lefeküdni az illetővel.
Egy hónapja lett vége a szexkapcsolatomnak,és benne megvolt minden:)
Nem olvastam végig, ezért lehet hogy írták.
Szerintem a szempontjaid szerint keress egy fiút, és azzal többször csináld, persze ha az első pár alkalom után is jó, ha nem hagyd ott, keress mást. :)
Köszönöm a választ:)Nem véletlenül vagyok olyan kitartó:)
A biztosra szeretnék menni,és ha már találtam egy olyan fiút/férfit,akkor szeretném,hogy hosszú távú szexkapcsolat legyen.
Nem több partnert szeretnék,csak egyet:)Szerintem nem létezik olyan férfi aki rossz az ágyban.
Na...ha hangosabban nyögdécsel mint én,az zavaró...de egy beszélgetéssel megoldható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!