Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagyon helyes gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon helyes gyerek suliban, be jövök neki. Viszont van vele egy kis baj:D. Mi legyen? . Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval...18 éves lány vagyok. Egy velem egy évfolyamba járó gyereknek tetszem már nagyon rég óta. Az az igazság, nekem is nagyon tetszik...Viszont el kezdtem utána úgymond nyomozni, kiderítettem róla ezt azt.Eddig csak azt hallottam, hogy mindenki mses(emses)nek hívta. Nem nagyon vágtam miért. Aztán...kiderült, hogy szegényt Mózesnek hívják:S...Nem nagyon vinnék haza anyámnak egy Mózest:S...Mit csináljak? Szemét lennék ha ez miatt nem jönnék össze vele?
2010. máj. 22. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
már boccs de akkor tuti, hogy egy beképzelt csaj vagy, ha ilyenért nem jössz össze vele!!szánalom!!!!!!pffffff
2010. máj. 22. 22:49
 12/19 anonim ***** válasza:
figyelj, ha mondjuk az én barátomról derült volna ki, mielőtt még összejöttünk, hogy vmi hasonló furcsa neve van, először lehet én is kicsit megdöbbentem volna.. de ez semmiképp nem változtatott volna az érzéseimen. Nehogy már a neve döntse el, mit érzel iránta! Nem a név teszi az embert!
2010. máj. 22. 22:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

B@szki. :D Miért lenne rosszabb a Mózes, mint bármely más név? Legalább nem egy közhely...

20F

2010. máj. 22. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:

ó, köszi, már hiányzott egy kis nevetés

ettől függetlenül, a neve miatt ne ítéld el, higgy nekem, ennél nagyobb gondok is vannak a párkapcsolatokban

2010. máj. 22. 23:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen felszínes vagy, kérlek, ne gyere össze vele...

egy Bélának, Jácintnak, Balambérnak jobban örülnél?

2010. máj. 22. 23:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát bocs de tényleg elég nagy gyökérség ezért lenézni valakit! Képzeld az unokatestvéremet Mózesnek hívják és igen, van barátnője, volt is már egy pár, akiket hidd el, hogy egyáltalán nem érdekelte, hogy hogy hívják. Ha pedig te azon a véleményen vagy hogy "nem akarok anyámnak hazavinni egy mózest" akkor inkább kíméld meg a fiút magatól!
2010. máj. 22. 23:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Istenem, hát nem tökmindegy mi a neve? Bezzeg ha Gábornak hívnák, de kábszerezne, akkor járnál vele, mi?
2010. máj. 23. 01:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nagyon gagyi álláspont csak a neve miatt nem járni vele. :D Ez a neve, és akkor mivan? Nem ő választotta. :D
2010. máj. 23. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
01:04: Mi bajod a Gáborokkal? >:O
2010. máj. 23. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!