Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagyon helyes gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon helyes gyerek suliban, be jövök neki. Viszont van vele egy kis baj:D. Mi legyen? . Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval...18 éves lány vagyok. Egy velem egy évfolyamba járó gyereknek tetszem már nagyon rég óta. Az az igazság, nekem is nagyon tetszik...Viszont el kezdtem utána úgymond nyomozni, kiderítettem róla ezt azt.Eddig csak azt hallottam, hogy mindenki mses(emses)nek hívta. Nem nagyon vágtam miért. Aztán...kiderült, hogy szegényt Mózesnek hívják:S...Nem nagyon vinnék haza anyámnak egy Mózest:S...Mit csináljak? Szemét lennék ha ez miatt nem jönnék össze vele?
2010. máj. 22. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség, most szerencsétlen tehet arról hogy az anyja meg az apja ezt a nevet adta neki? most jobb a ditmár,paszkál,ábrahám,lukrécia,alexander?!
2010. máj. 22. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is ha megkíméled a srácot magadtól :) Szerintem senkinek nincs szüksége arra, hogy a képébe mondják, hogy gáz a neve, ezért nem jön össze vele. Hagy ne ragozzam tovább, de van róla véleményem... Ha képes vagy a neve miatt hanyagolni, hát így jártál. Vallásos családból származik? Lehet nazarénus, és ő pattintana le első körben, mert te nem vagy az :)
2010. máj. 22. 22:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
elég szemét lennél. Ha tetszik, scak szar a neve, akkor már nem jársz vele emiatt? Szard már le! kit rdekel h hogy hívják, ha tetszik?
2010. máj. 22. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, akkor nem mindegy mi a neve? Ha összejöttök, akkor meg már főleg nem lényeges. Ha nem jöttök össze, akkor legalább azzal büszkélkedhetsz hogy elmentél randizni Mózessel :) De tényleg, ha bejöttök egymásnak, akkor a neve a legyen a legnagyobb probléma.
2010. máj. 22. 22:30
 5/19 anonim ***** válasza:

anyádnak keresel pasit vagy magadnak???

amúgy tényleg ha ennyire felületes ember vagy, akkor inkább ne büntesd szegény srácot magaddal...

2010. máj. 22. 22:31
 6/19 anonim ***** válasza:
hová jutott ez világ?
2010. máj. 22. 22:31
 7/19 anonim ***** válasza:

lődd magad fejbe az emberiség érdekében, köszi.

istenem, hogy milyen emberek vannak...

2010. máj. 22. 22:32
 8/19 anonim válasza:
ritkanagy felületes pancser nő lehetsz ...
2010. máj. 22. 22:33
 9/19 anonim ***** válasza:

LoL... mondjuk eleg furcsa h meg a mai vilagban ilyen neveket adnak de ha tetszik ne a neve miatt gyere ossze vele hanem a kinezete miatt:)

18/f

2010. máj. 22. 22:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát ez jó :D

Amúgy ne foglalkozz ilyen dolgokkal. Ha rendes fiú és tetszik neked, akkor tök mindegy mi a neve. Anyukádnak megmondod, hogy Mózesnek hívják, ő felhúzza a szemöldökét, elkönyveli magában hogy de érdekes neve van, és ennyi. Ez egyáltalán nem nagy probléma.

Az én kiszemeltem Bertalan (Berci) :D Apum párszor "megrágta" a nevét, mert a szomszédjukban volt egy kutya, akit így hívtak, de már megbékélt. XD

2010. máj. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!