Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a "semmiért piszkálom" a pasimat, vagy ez mást is zavart volna?
Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. Én olyan lány vagyok, aki kimondja, ha valami bántja, és igényli, hogy legyen kommunikáció. A pasimat pedig ez zavarja.
Most legutóbb például elfelejtette, hogy egy nappal korábban milyen időpontot beszéltünk meg összejövetel miatt. (Rengetegszer előfordul, hogy a velem kapcsolatos dolgokat csak úgy elfelejti az utóbbi 5 hónapban.) Én pedig mondtam neki, hogy ez nekem nagyon rosszul esik, mert úgy érzem, a fontossági sorrend legvégén vagyok, és ez bánt, mivel én ő rá, ha megbeszélünk valamit, akkor 100%-ig készülök, stb. Erre a fejemhez vágta, hogy már megint a semmiért piszkálom, mert ő csak elfelejtette ezt a dolgot, és ez nem nagy szám. (Ha ez egyszeri eset lett volna, valóban nem lenne igazi gond, de nekem így már nagyon rosszul esett, hogy az ilyesmi gyakran megesik az utóbbi időben.) Ő persze ezt nem érti. Én pedig nem tudom, mitévő legyek... Ti mit gondoltok? Tényleg csak a semmi kategória volna az állandósult feledékenység?
A fontos dolgokat azért nem kéne elfelejteni, de ha mégis ilyen írja fel. Az viszont nagyon idegesített volna hogy bocsánatkérés helyett még ő van felháborodva. Ha már nagyon pipa lennék el kezdeném én is ezt csinálni elfelejtettem-re hivatkozva, kíváncsi vagyok neki hogy esne.
Bár ha tényleg nagyon feledékeny, te meg túlzottan rá készülsz minden apróságra, két szélsőségként nehéz feszültséget elkerülni
En pasim is ilyen de mit csináljak vele.. kicsit rossz az agya vagy nemtudom, mer nem csak a velem kapcsolatos dolgokat felejti el sokszor
Nekem is elfelejtette a nevnapom nekem se tetszett, mondtam neki kossz hogy elfelejtetted ezt is.. aztan rosszul is érezte magát, dehát nekem se esett jol.
van hogy valamit többször elkell mondanom ..ilynekor már elég ideges vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!