Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sokszor erőszakos....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sokszor erőszakos. Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Számítógép függő, ezért sokszor vitázok vele a gép miatt, olyankor erőszakos és erősebben fog meg vagy épp megragadja a torkom. Nem tudom őt elhagyni hiába beszél olyankor velem csúnyán és bánt. Akármit csinál szeretem. Miért van ez? Volt már veletek hasonló?

2017. júl. 23. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggő vagy, azért nem tudod elhagyni. Egyébként csak mert valaki játszik, nem lesz erőszakos, a párod szimplán hülye, de ha ez neked így jó, hát egészségedre. Én nem jövök össze hülyékkel.
2017. júl. 23. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Mikor elkapja a torkom, akkor olyat rúgok alá, hogy az anyja is megbánja, hogy a világra sz@rt egy ilyen férget!
2017. júl. 23. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Páromnak van egy jó kreatív hobbija. Igaz sosem erőszakoskodott fizikailag de volt rá példa hogy kaptam egy hírt aminek megörültem és el akartam újságolni így kopogás nélkül rárontottam amitől megijedt és elcseszett egy olyan munkát amin 3 órája dolgozott már, és emiatt annyira felhúzta magát hogy torka szakadtában üvöltözött velem, mert megzavartam, ráadásul akkor annyira kérte hogy ne zavarjam meg mert nagyon precíz munkája lesz vele hogy egy spontán megrándulás is kárba viheti az egészet.

De aztán megbeszéltük, tudtam hogy ő nem oylan és tudtam hogy neki is épp olyan fontos volt az a "meló" int nekem az a jóhír amit kaptam, és el akartam újságolni

2017. júl. 23. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
13# Mese..... Magadnak is. Legközelebb felpofoz...
2017. júl. 23. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Vess véget ennek. Ha nem bírod, hogy erőszakos, beszéld meg vele, és ne maradj vele, hogyha tovább folytatja. Miért jó az neked, hogy bánt?
2017. júl. 24. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első és egyben legfontosabb amire figyelj (no persze, ha már el nem hagyod, mert nyilván az kéne) az az, hogy gyereket semmiképpen ne szülj ebbe a kapcsolatba. ha te magad felnőttként, önként vállalod ezt a fajta függést egy erőszakos emberrel és erre te kiút helyett mentségeket keresel a számára, az a te dolgod, de egy védtelen gyerket ne kényszeríts arra soha a jövőben, hogy egy bántalmazó kapcsolatba megszülessen és erőszakos , agresszív apa felnevelje, néha-néha megszorongatva a torkát. Nagyon szomorú és tragikus, hogy elviseled mindezt és még csak változtatni sem akarsz, már eleve az nem normális dolog, hogy képes vagy szeretni valakit, aki téged fizikailag bántalmaz és megaláz. Egyértelmű, hogy a hiba a te készülékedben van. Tedd akkor tönkre az életedet, ha neked ez jó, de ne legyél olyan felelőtlen és önző, hogy ebbe bárki tőled függőt belekényszerítesz. Szerencséd lesz, ha ennyiben megáll. Anno mikor a kétezres évek elején albérletben laktam, a szomszédban volt egy ilyen hölgy. Jól szituált, rendes párnak tűntek, normális állás, hatalmas, full extrás bérelt lakás (volt vagy 3-szor akkora mint a mienk). Idővel jóban lettünk, mentünk együtt beváárolni, néha átmentem/átjött. Mindent elmesélt, láttam a foltokat is, de az istennek se hagyta el. Gyerek is született. Én 4 év után álltam tovább onnan, pont előtte egy héttel hívtam mentőt és rendőrt, mikor kora este, pizsamában, mezítláb dideregve a gangon, karjában a gyerekkel verte az ajtót, az ura már a hajánál fogva vitte volna vissza, az én 2 méteres kedvesem kellett, hogy megállítsa. A tarkóján nyílt szét bőr, amikor a fejét a falba verte. Az is így indult. Kis nyakszorítás, karszorongatás, lökdösődés. Úgy tudom ez után még kibékültek, véglegesen akkor hagyta el, amikor az a drága jó ember a kezét törte. Jobb későn, mint soha, de megérteni sosem fogom, a gyerekért rettegtem állandón, szerencsétlen, ő nem választotta azt az életet magának és ilyesmit senki sem érdemel.
2017. júl. 24. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem jövök össze mindenféle jöttment szarral, ezért nem. Neked mégis megfelel, hiszen tűröd, szóval szenvedj csak, ez csak egyre rosszab lesz. De ha valakinek kifogás a szerelem bármire, az így járt.
2017. júl. 24. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor maradj vele, egyszer csak agyonver. Csak könyörgöm, gumit húzzatok, ne szüljél gyereket neki.
2017. júl. 24. 15:09
 19/19 anonim ***** válasza:

13-as, te meg egy echte idióta vagy, amiért nem hagytad ott erre a húzására.

Jaj, úristen, elrontotta, amit csinált, és?! Azért már idegbeteg mód üvöltözni kell?

És ezt te el is engeded neki, hát gratulálok. Legközelebb majd megüt, vagy ha neadjsiten gyereketek lesz vele is ordítani fog.

De ha nektek jó bántalmazó kapcsolatban élni, akkor tessék, de ne nyavalyogjatok, ha kaptok 2-3 pofont, mert ti mentetek érte.

2017. júl. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!