Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokszor erőszakos. Veletek is volt már ilyen?
Páromnak van egy jó kreatív hobbija. Igaz sosem erőszakoskodott fizikailag de volt rá példa hogy kaptam egy hírt aminek megörültem és el akartam újságolni így kopogás nélkül rárontottam amitől megijedt és elcseszett egy olyan munkát amin 3 órája dolgozott már, és emiatt annyira felhúzta magát hogy torka szakadtában üvöltözött velem, mert megzavartam, ráadásul akkor annyira kérte hogy ne zavarjam meg mert nagyon precíz munkája lesz vele hogy egy spontán megrándulás is kárba viheti az egészet.
De aztán megbeszéltük, tudtam hogy ő nem oylan és tudtam hogy neki is épp olyan fontos volt az a "meló" int nekem az a jóhír amit kaptam, és el akartam újságolni
13-as, te meg egy echte idióta vagy, amiért nem hagytad ott erre a húzására.
Jaj, úristen, elrontotta, amit csinált, és?! Azért már idegbeteg mód üvöltözni kell?
És ezt te el is engeded neki, hát gratulálok. Legközelebb majd megüt, vagy ha neadjsiten gyereketek lesz vele is ordítani fog.
De ha nektek jó bántalmazó kapcsolatban élni, akkor tessék, de ne nyavalyogjatok, ha kaptok 2-3 pofont, mert ti mentetek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!