Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam a fiú közeledést, vagy léphetek nyugodtan? Ha én lépek attól még érdekes maradok? (lent)
Ez a "meg kell harcolni egy lányért", nagyon sok fiú esetében -köztük esetemben is- hülyeség. Attól, hogy "vadászok" egy csajra, nem lesz számomra érdekesebb... a "vadászósdi" érdekes, de attól még a lány nem. Már több hasonló kérdésnél leírtam, hogy attól, hogy egy lány után futok, még nem feltétlen jelenti azt, hogy egy közös éjszakánál többet tervezek.
Az a fontos, hogy érezzétek magatokat jól egymással, az teljesen lényegtelen, hogy ki teszi meg a másik irányába a lépéseket. Már nem abban a világban élünk, ahol csak egy férfi udvarolhat, mivel már a nők többsége sem olyan, mint anno.
Amúgy jelzésekkel nem feltétlen kifizetődő kommunikálni. Én sem minden esetben vágom le jelzésekből, hogy egy lány mit akar, pedig Jane Austen-on szocializálódtam. :D
20F
Azt döntsd el, hogy az egyenjogúságért, vagy ellene harcolsz.
Aztán ezt valami módon mondd el a fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!