Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti sem tudnátok ezt tolerálni a barátnőtöknek?
A páromnak tényleg nincsenek barátnői. Egysem, vannak női ismerősei, de senkivel sem ápol haveri vagy baráti viszonyt. Férfi barátja viszont 4 is van neki akiket régebb óta ismer és tartja velük a kapcsolatot. Ritkán találkozik velük amióta együtt vagyunk,nehezen tolerálom,hogy férfiakat puszilgasson, velük menjen moziba, sétálni,kajálni. De nem tudok mit csinálni, próbáltam elfogadni ezt a helyzetet. Most lesz a születésnapja és szeretne kisebb bulit szervezni a lakásunkon. A négy férfi barát lenne ott és még két másik fiú akik a baráti társasághoz tartoznak. Én viszont nem lehetek ott, finoman, de megkért,hogy addíg menjek el hazulról a haverjaimhoz, szüleimhez. Ő máshol nem tud szervezni bulit. Nekem ez rosszul esett és nem értem miért nem lehetek ott? Azt mondja ezt fogjam fel csajos estének,senki nem jelent neki semmit. De neki csak férfi barátai vannak. Kérdeztem na de lesz a leánybúcsúján? Oda is férfiakat hív meg? Igen, mert az anyukája meghalt rákos volt, nővére,tesója meg nincsen és más barátnője sem. K***va jó. A barátaival akar lenni, mert régen volt velük és nem merne mellettem ökörködni. Szeretnének beszélgetni, de engem még a srácok sem akarnak látni, mert mindegyikük úgy tudom pipa rám,hogy én ilyen birtokló vagyok és nem tolerálom,hogy ölelgessék a csajomat és napi szinten férfiakkal találkozzon. A barátnőmnek ez nem gond, ezt tudom, csak most akar erre kérni. Én viszont a házunkba nem akarok látni ennyi f**t és nem, NEM maradhat enniy csávóval.
Nincs igazam? Nem akarok korlátozni és pórázon vezetni, elég teret adok neki és szeretem, de ez hü**e? Nem fogom hagyni,hogy 6 pasival bulizgasson. Ebből a fele szerintem szerelmes bele a másik fele meg minimum meg***ná.
Férfiak véleménye érdekel ti mit mondanátok, tennétek a helyemben?
A szakítás nem opció,mert ez bonyolultabb. Szeretem őt, 1 éve együtt vagyunk, nem akarom elveszíteni.
Hangsúlyozom férfiak válasza érdekel!
F/27
Ja, javasoljatok csak neki ilyet, aztán még jobban tönkre is lesz vágva ez a kapcsolat. Kétlem, hogy jól viselné, ha hallaná, milyen ordenáré stílusban tudunk beszélni a szexuális életünkről, vagy eltűrné azokat a vicceket. Az én haveri körömben oda-vissza repkednek a perverz poénok meg a viccből célozgatások, egymás savazása is bőven megy, pedig majdnem mindegyikünk foglalt. Szoktuk hozni a párjainkat is (a hisztiseket nem), és ők is tudják, hogy a poén az poén, még ha kicsit szúrósabb vagy kétértelműbb is, de egy kérdezőféle embernél az ilyen csak olaj a tűzre.
Azért nem lehetsz ott, mert elba.sznád az egész partit a hisztiddel, meg hát a haverok se bírnak, már a jelenléted hangulatgyilkos, meg se kell szólalnod.
Szerintem itt az a legnagyobb probléma, hogy a barátnőd a haverjai "papucsa". Mi az, hogy a barátai nem is akarnak megismerni téged, mert te egy birtokló zsarnok vagy, de a barátnőd részéről okés a helyzet? Ha ezt gondolják, a barátnődnek lennie kellene annyi gerincének, hogy nem lapít mint sz*r a fűben, hogy brühühü a barátom nem enged el, hanem kiállni melletted, hogy nem vagy zsarnok, ő nem akar többet találkozni velük, mert ugy gondolja, hogy egy komoly párkapcsolatba már nem fér bele, hogy minden nap együtt lógjanak és ölelgessék meg puszilgassák egymást más férfiakkal.
Az meg kb a hab a tortán, hogy a közös otthonotokból kvázi ki akar rúgni, a barátai miatt.
Én nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, hogy vagy kiáll melletted a barátaival szemben, és közli velük, hogy TE igenis HOZZÁ TARTOZOL, és fogadjanak el téged, és legyenek normálisak, vagy szakítasz vele. Szerintem nem normális az, amit a barátnőd csinál ilyen formában. A leánybúcsú alapján együtt is tervezitek a jövőt, de így felesleges, ha még ki sem képes állni melletted a tahó barátaival szemben.
"Nincs igazam? Nem akarok korlátozni és pórázon vezetni, elég teret adok neki "
1. Nincs
2. Dehogynem akarod pórázon tartani
3. Elég gáz az a kapcsolat, hol szégyell téged - bár én már nem is volnék egy ilyen emberrel.
4. Férfiként is kikérem magamnak, hogy belőlem valaki annyit lásson, hogy egy f_sz vagyok, meg némi körítés. Persze mindenki magából indul ki, a te körítésed igencsak szegényes.
Talan meg nem szolok hozza keson:
"Nincs igazam? Nem akarok korlátozni és pórázon vezetni, elég teret adok neki és szeretem, de ez hü**e? Nem fogom hagyni,hogy 6 pasival bulizgasson. Ebből a fele szerintem szerelmes bele a másik fele meg minimum meg***ná. "
De, rohadtul igazad van. A baratnod nagyon tiszteletlenul viselkedik, meg sem probalja magat a helyedbe kepzelni. Bezeg ha te vinnel fel csajokat gondolom menne a hiszti. Azt meg el lehet fogadni h mashova egyutt mennek, de a szerelmi feszekbe nem viszunk ellenkezo nemut. Ez annyira alap, csak aki a Disney csatornarol tanulta a szerelmet az nem erti.
Abban is igazat adok neked, hogy a "baratai" nem a baratai, hanem tudattalanul vagy titkolva, de a not latjak benne. Ezt abbol tudom, mert mergesek rad a "korlatozasert". Ha igaz baratai lennenek akkor elfogadnak ezt es ok maguk magyaraznak el a ferfiak es a szerelem mukodeset, de ok adjak ala a lovat es uszitjak. Velem is eljatszotta ezt az osszes ferfi baratom, de en nem engedtem nekik, h tiszteletlenul beszeljenek a paromrol. Sajnos en hiaba tamogattam oket nougyekben, amikor en is bepasiztam elkezdtek ezt a hulye birtoklos jatekot jatszani megmentesnek alcazva, ok is probaltak a hiusagomra es a szabadsagszeretetemre apellalni. A ravaszsag nem csak a nok fegyvere... Az a fura, hogy nagy reszuk nem volt belem szerelmes, megis zavarta oket az h egy masik ferfi elorebb van, mint ok. Nekem nagy csalodas volt a ferfi-no baratsag, pedig en oszinten hittem benne. :(
A baratnod meg ezt nem elte at, o meg hisz. Csak a tapasztalatokbol tanul az ember, masok tortenetebol nem. Ezt az otthoni bulit semmi esetre se engedd, de amgy sajnos csak az ido segithet rajtad. Neki is at kell elnie azt, h az allitolagos baratai mind meg akarjak idovel furni a kapcsolatat, mindig neki adnak igazat veled szemben h magukhoz edesgessek ot. Ha tenyleg szeret teged es van egy kis esze is akkor at fog latni a szitan. En nem voltam ilyen sulyos eset mint a baratnod, de en is a sajat boromon tapasztaltam ezt meg, beszelhetett nekem akarki.
#34, miféle csajokat vinne fel a Kérdező.. se csajok, se barátok, a dzsungelben nőtt fel 3-4 hasonló között.
Az első ember, akivel találkozott a barátnő, akinek mint az embereknek általában - van társadalmi kötődése, ezért az új fiú elsőként is ezt akarja leépíteni.
Nem hiszem, hogy nem volna előzménye annak, hogy hülye pukkancsnak és ünneprontónak tarja a barátnője társasága.
A szakítás nem opció, írja - hát persze, mert tudja, hogy más már úgyse fog vele szóba állni, (hova lettek az exek, és miért?) és hát ennyi idősen már nem fog beilleszkedni az társadalomba.
Szerintem ne hallgass senkire!
Tedd amit helyesnek érzel.
Csak feltételezni tudom, hogy minden úgy van ahogy te írtad, és ha ez az igazság, akkor szerintem neked van igazad.
Ez esetben ne te érezd magad rosszul. A helyzetet nem te teremtetted, hanem a partnered. Persze azért nem lenne rossz, ha ismerném a másik oldalt, (talán lehet ennek valami előzménye...) így ugyanis nem biztos hogy helyesen ítélhetjük meg a helyzetet.
Partnerednek észre kellett volna vennie az anomáliát.
És visszaolvasva a kommenteket talán jobb, ha inkább nem itt kérdezel. Volt itt minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!