Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti sem tudnátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti sem tudnátok ezt tolerálni a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

A páromnak tényleg nincsenek barátnői. Egysem, vannak női ismerősei, de senkivel sem ápol haveri vagy baráti viszonyt. Férfi barátja viszont 4 is van neki akiket régebb óta ismer és tartja velük a kapcsolatot. Ritkán találkozik velük amióta együtt vagyunk,nehezen tolerálom,hogy férfiakat puszilgasson, velük menjen moziba, sétálni,kajálni. De nem tudok mit csinálni, próbáltam elfogadni ezt a helyzetet. Most lesz a születésnapja és szeretne kisebb bulit szervezni a lakásunkon. A négy férfi barát lenne ott és még két másik fiú akik a baráti társasághoz tartoznak. Én viszont nem lehetek ott, finoman, de megkért,hogy addíg menjek el hazulról a haverjaimhoz, szüleimhez. Ő máshol nem tud szervezni bulit. Nekem ez rosszul esett és nem értem miért nem lehetek ott? Azt mondja ezt fogjam fel csajos estének,senki nem jelent neki semmit. De neki csak férfi barátai vannak. Kérdeztem na de lesz a leánybúcsúján? Oda is férfiakat hív meg? Igen, mert az anyukája meghalt rákos volt, nővére,tesója meg nincsen és más barátnője sem. K***va jó. A barátaival akar lenni, mert régen volt velük és nem merne mellettem ökörködni. Szeretnének beszélgetni, de engem még a srácok sem akarnak látni, mert mindegyikük úgy tudom pipa rám,hogy én ilyen birtokló vagyok és nem tolerálom,hogy ölelgessék a csajomat és napi szinten férfiakkal találkozzon. A barátnőmnek ez nem gond, ezt tudom, csak most akar erre kérni. Én viszont a házunkba nem akarok látni ennyi f**t és nem, NEM maradhat enniy csávóval.

Nincs igazam? Nem akarok korlátozni és pórázon vezetni, elég teret adok neki és szeretem, de ez hü**e? Nem fogom hagyni,hogy 6 pasival bulizgasson. Ebből a fele szerintem szerelmes bele a másik fele meg minimum meg***ná.

Férfiak véleménye érdekel ti mit mondanátok, tennétek a helyemben?

A szakítás nem opció,mert ez bonyolultabb. Szeretem őt, 1 éve együtt vagyunk, nem akarom elveszíteni.

Hangsúlyozom férfiak válasza érdekel!

F/27

2017. júl. 22. 09:13
1 2 3 4
 11/37 A legrosszabb ***** válasza:
72%
A saját lakásomból elzavar, hogy ő bulizni akar féltucat bikával a szülinapján, és nekem nincs ott keresnivalóm? A barátnőm a saját szülinapjáról kitilt a saját hajékomból, mert ő a haverjaival akar bulizni? Nagyon komoly lehet részéről ez a kapcsolat, már ne haragudj.
2017. júl. 22. 09:53
 12/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha van egy kis eszed szakítasz vele...
2017. júl. 22. 09:55
 13/37 anonim ***** válasza:
81%

De hát akkor is. Ha egy nő szerelmes, minimum az ilyesmiből nem hagyja ki a párját. Meg elvileg ha együtt vagytok, akkor már nincsenek tabuk egymás előtt, szóval mi olyat akar beszélni/csinálni azokkal, amit te nem hallhatnál ?

Ha te is hasonló felfogású lennél, mint ő, nem okozna gondot, de mivel kiirtad a kérdést te ezt nem tudod tolernálni és hiába magyarázod be magadnak, nem is fogod tudni elfogadni soha. Max lenyelni ezeket a dolgokat, de te is tudod, hogy mérgezi a kapcsolatot, mert emiatt te feszült vagy, vagy talán el is hidegülsz tőle. Ez minden csak nem boldog párkapcsolat, ha meg nem vagy boldog mi értelme van? Egy év nem olyan sok, félsz, hogy nem találsz olyan lányt, aki nem tesz ilyeneket? Pedig nem kellene, vannak még azért normális gondolkodásúak is ,akik tisztelik a párjukat. Én is találtam, és a párom barátnői is ilyenek.

2017. júl. 22. 09:58
 14/37 A kérdező kommentje:
Eddig mondhatni miattam nem találkozott annyit a barátaival. Kb havi 1x valakivel talàlkozik. Most meg megkért kb így "Akkor jöhetnek a barátaim ide? Mert nem tudom máshol szervezni a bulit és légyszi addíg elmennél a szüleidhez vagy a haverjaidhoz úgy sem laknak messze (15 perc kocsival), de ha velem maradnál most az nem ugyan az lenne tudod, nem ismered annyira a barátaimat max 3 óràról van szó,jó?" kb ez volt. És miattam mert olyan nagylelkű hat órakor lenne a bulizgatás..
2017. júl. 22. 10:01
 15/37 anonim ***** válasza:
59%
Elmondom szerintem miért nem akarja, hogy ott legyél: mert elrontanád az estét a folyamatos féltékenykedéssel és a szemmel látható gyűlölettel a barátai iránt. Nem minden nő tud nőkkel haverkodni. Ha már úgy állsz hozzá, hogy valaki úgyis megd...ja aznap este akkor már rég oda a bizalom... Ha megakarna csalni megtenné bármikor máskor, de azt mondtad szeret, barátként és testvérként néz a fiukra... Akkor meg eszébe se fog jutni félre menni velük. Gondolom a haverok is tudják, hogy állsz hozzájuk és nem akarnak így veled (is) bulizni...
2017. júl. 22. 10:04
 16/37 A kérdező kommentje:

Igazatok van tudom. Csak nem akarom korlátozni én jönni ki ebből sz**ul aki nem enged meg neki semmit.

A barátnőm tudja,hogy nem szeretem ha úgy beszél mint egy kocsis, állítólag a baráti körében viszont senkit nem zavar. Engem sem annyira, hallottam már káromkodni ezzel nincs baj, de szégyelli magát előttem. Nem mintha nehéz lenne vissz tartani a csúnya beszédet neki, de figyel arra,hogy mit mond. Meg azt mondta,hogy a barátait ha jobban megismerném akkor nekem tuti nem lennének szimpatikusak, nem tudom miért, de ő szerinte nem kedvelném őket és a srácok sem akarnak megismerni, mert én vagyok a birtokló zsarnok aki miatt nem találkozhatnak a barátnőmmel napi szinten. A barátnőm azt mondta nem baj, neki ez nem fontos, elfogadta nem volt gond, így is igazából éjjel nappal velem akarna lenni és úgy érzem törődött velem és amúgy komoly lány..még ha nem is látszik annak, de tényleg az.

2017. júl. 22. 10:07
 17/37 A kérdező kommentje:
Ez így van ezt a barátnőm is mondta. Nem szeretné azt sem ha rosszul érezném magam, féltékeny lennék és azt mondja nem figyelne màsra ha vele vagyok. Jó ebben annyi igazság van,hogy ha a barátnőmmel együtt mentünk valahova akkor rám figyelt, nem ment mások után barátkozni. Pl legutóbb egy szilveszteri bulin voltunk a családom, barátaim,haverok és a párom három kollégája meg nekem régi munktársam volt jelen. A barátnőm nem moccant el mellőlem, csak velem akart foglalkozni, szóval az egész este kettőnkről szólt kb észre se vettük,hogy talán másokhoz is oda lehetne menni beszélgetni.
2017. júl. 22. 10:11
 18/37 anonim ***** válasza:
Amit ne csinálj, mert elvágod magad a barátnődnél, hogy felhívd a buli közben esetleg írj neki üzenetet. Ha bizalmatlan vagy nem a barátnődben, hanem a srácokban, akkor egy ilyen érdeklődős üzenettel jól elvághatod magad a barátnődnél, akár egy életre is.
2017. júl. 22. 10:16
 19/37 anonim ***** válasza:
67%
Már ott elrontottad, hogy összejöttél ilyen nővel. Teljesen jogos a kiakadásod. De, majd még te menj el otthonról, hogy ők elmehessenek együtt a pasikkal, már ha érted..😂
2017. júl. 22. 10:16
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
Majdnem megírtam nőként a válaszom, aztán feltűnt az utolsó sor, szóval nem, de azért azt had kérdezzem meg, hogy a barátnőd véleményét a dolgoról, magyarázatát is ennyire tartod? Mert, ha a falnak beszél, mert a másik oldal véleményére sz.rsz akkor már érthető miért nem tudjátok megoldani a problémát.
2017. júl. 22. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!