Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti sem tudnátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti sem tudnátok ezt tolerálni a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

A páromnak tényleg nincsenek barátnői. Egysem, vannak női ismerősei, de senkivel sem ápol haveri vagy baráti viszonyt. Férfi barátja viszont 4 is van neki akiket régebb óta ismer és tartja velük a kapcsolatot. Ritkán találkozik velük amióta együtt vagyunk,nehezen tolerálom,hogy férfiakat puszilgasson, velük menjen moziba, sétálni,kajálni. De nem tudok mit csinálni, próbáltam elfogadni ezt a helyzetet. Most lesz a születésnapja és szeretne kisebb bulit szervezni a lakásunkon. A négy férfi barát lenne ott és még két másik fiú akik a baráti társasághoz tartoznak. Én viszont nem lehetek ott, finoman, de megkért,hogy addíg menjek el hazulról a haverjaimhoz, szüleimhez. Ő máshol nem tud szervezni bulit. Nekem ez rosszul esett és nem értem miért nem lehetek ott? Azt mondja ezt fogjam fel csajos estének,senki nem jelent neki semmit. De neki csak férfi barátai vannak. Kérdeztem na de lesz a leánybúcsúján? Oda is férfiakat hív meg? Igen, mert az anyukája meghalt rákos volt, nővére,tesója meg nincsen és más barátnője sem. K***va jó. A barátaival akar lenni, mert régen volt velük és nem merne mellettem ökörködni. Szeretnének beszélgetni, de engem még a srácok sem akarnak látni, mert mindegyikük úgy tudom pipa rám,hogy én ilyen birtokló vagyok és nem tolerálom,hogy ölelgessék a csajomat és napi szinten férfiakkal találkozzon. A barátnőmnek ez nem gond, ezt tudom, csak most akar erre kérni. Én viszont a házunkba nem akarok látni ennyi f**t és nem, NEM maradhat enniy csávóval.

Nincs igazam? Nem akarok korlátozni és pórázon vezetni, elég teret adok neki és szeretem, de ez hü**e? Nem fogom hagyni,hogy 6 pasival bulizgasson. Ebből a fele szerintem szerelmes bele a másik fele meg minimum meg***ná.

Férfiak véleménye érdekel ti mit mondanátok, tennétek a helyemben?

A szakítás nem opció,mert ez bonyolultabb. Szeretem őt, 1 éve együtt vagyunk, nem akarom elveszíteni.

Hangsúlyozom férfiak válasza érdekel!

F/27

2017. júl. 22. 09:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
50%
Így kezdődik egy gang bang!
2017. júl. 22. 10:33
 22/37 anonim ***** válasza:
61%

Márpedig beleszólhat a kérdező. Ha nem a csaj magántilajdona a lakás/ház, akkor csak annyi, hogy szivi nem fogsz itt hetyegni 6 faxival egyedül mert a, én itthon leszek b, nem engedem fel őket, menjetek ahova akartok. Nehogymár még te legyél a xar, mert nem vágsz jó pofát hozzá, hogy így tolja mikor az a te otthonod is.

31/f

2017. júl. 22. 11:06
 23/37 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátnőd?
2017. júl. 22. 11:24
 24/37 anonim ***** válasza:
52%

Nem tud mashova szervezni bulit? Ugyan miert nem? Nem tud vagy inkabb nem akar... Na ne rohogtessen. Ja mert egy nyilvanos helyen, kocsmaban/margitszigeten akarhol nem lehet nyomulni, mert lehetnek ismerosok, meg hat amugy sem illik. a lakasban viszont nem kell ilyenekkel torodni.

En bäsznäm ki mint azt a bizonyos macskat.

2017. júl. 22. 11:24
 25/37 anonim ***** válasza:
51%

két dolgot tehetsz: behódolsz mint egy papucs, te tönkre fogsz menni így, míg a barátnőd azt hiszi, hogy mindent megtehet, még ilyen abszurd dolgokat is

vagy válaszút elé állítod, összeszeded magad, aztán megmondod neki, hogy ez neked nem fér bele és ez nem tetszik, sőt, rohadtul irritál, és ha nem tud változtatni ezen, akkor kár folytatni

nem te vagy önbizalomhiányos, mert ez nem tetszik neked, hanem ő, akinek 6 kan kell még melléd ahhoz, hogy egy buli folyamán istenítsék

egy biztos, határozottnak kell lenned, és én azt javaslom, hogy állítsd válaszút elé, mert egyszer nálad nagyon ki fog borulni így a bili, és csak őrlődni fogsz, bizonytalanságban lenni a legrosszabb, sokkal rosszabb, mint egy igen vagy nem

2017. júl. 22. 11:39
 26/37 anonim ***** válasza:
78%

Ha ezt ennyire nem tudod tolerálni,inkább szakítsatok,mert látod,hogy még a szülinapi buliján se akar látni.

Mondjuk gyanús,hogy csípőből hazaküld,mert nem meri elengedni magát.Ha szeretek valakit,mint a pasim,nálam mi se természetesebb,hogy ott van egy ilyen bulin,akkor is,ha 3 igaz barátomból 2 pasi.

Nem akarok elméleteket gyártani,de lehet,többet akar valamelyik csávó haverjától,vagy egyszerűen fél tőled.Nem is tudom,emberek miért vannak együtt olyan emberekkel,akik mellett nem lehetnek önmaguk.Nálatok elég nagy vérmérsékleti probléma van(a puszilkodás miatt mondom),amit te akkor se tudsz elfogadni,ha a fejed tetejére állsz.Inkább váljon ketté az utatok még most 1 év után,mint eljegyzés,vagy rosszabb esetben házasság és gyerek után.Akkor már sokkal bonyolultabb a dolog és nem csak ti sérültök,hanem a gyereketek is.Szóval inkább most szakítsatok,amíg nem köt össze titeket semmi.

2017. júl. 22. 11:49
 27/37 anonim ***** válasza:
50%
Fú, hát én lehidaltam ezektől a válaszoktól. Miféle gangband? Én szexuális értelemben kifejezetten undorodom a férfi barátaimtól. :D Meg most miért nem lehet odaadni a lakást pár órára? Évi 1 alkalom. :'D És mi a rákért nem lehet megérteni, hogy a haverokkal bulizás más mint a párral ünneplés? A víz és az olaj nem keveredik, szóval hogy élvezhesse a vizet, nem akar bele olajat tenni. Ugorj át a szüleidhez szerintem. Féltékeny vagy, és egy gyáva kukac, félsz hogy jaj, mi lesz, jaj, mi lesz... :D Tudom hogy nem akartál női választ, de rossz csak a mocskos válaszokat olvasni a sok trottyanttól.
2017. júl. 22. 12:14
 28/37 anonim ***** válasza:
55%
Barátnőd helyében nem tolerálnám hosszan, hogy a sokéves barátságokat leamortizálod.
2017. júl. 22. 12:21
 29/37 anonim válasza:
81%

Vegyél pár IP kamerát, tedd nem látható helyre.

csatlakozz rájuk mobillal. Ezek a kamerák már hangot is rögzíthetnek. Van Wifi-s kamera is.

Olyan eszközt vegyél ami cloud-on keresztül működik.

Létezik még más trükk is. Mobilja pl. mindenkinek van.

Nem tudhatja meg.

Ez nem jó semmi másra, csak arra hogy táplálja a féltékenységet, és elkeserítsen az esetleges igazság, illetve, ha lebuksz, akkor Ő fog felháborodni, hogy kémkedsz, aminek következménye is lehet.

DE legalább megtudod, hogy van-e kakukk...

Én mérlegeltem, és használtam ilyen módszert és megtudtam, hogy nem csalt meg a feleségem. Így most semmi kétségem.

Tudom, hogy szeret, és nincs más a képben.

Ha ezt nem tettem volna meg, akkor belülről emésztene a kétség/bizalmatlanság ami végül elpusztítja a kapcsolatot. Ott maradt volna a tüske.

2017. júl. 22. 13:02
 30/37 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem hülyeség az sem amit az utolsó irt. Szerezz be 1-2 ilyen cuccot és figyeld az estét. Innen megtudhatod, és ha nincs semmi akkor nyugodt lehetsz te is ezentúl
2017. júl. 22. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!