Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha rajtakapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha rajtakapnátok férjeteket, hogy sex ismerkedős oldalon vann fennt?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolat,gyerek is van.Azt nem tudom nézelődésen kívül csinált-e mást.Segítsetek!
2017. júl. 22. 02:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10, jól látod.

Én is már kifelé mentem volna a kapcsolatból, amikor regisztráltam valami ilyenre. Csak nézelődni, persze, aztán kicsit praktikusabban nézelődni, aztán jelez neked valaki, és akkor már be is fizetsz, akkor meg már te is irkálhatsz....

szóval az lényegtelen kérdés, hogy történt-e valami, rajta nem múlott, az fix.

2017. júl. 23. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Jól beszélsz kérdező..ezt csak te tudod!!

Mondom én regeltem oda akkor és csak úgy tudsz ha megadsz kerületet..! -nem véletlen-...ez nem tőle függ.....

De ez már a végjáték mi próbáltuk visszafordítani innen is de már 7x-re szakítunk! Egy ilyen pasitól akiben nem bízok meg már soha mit várjak? :(

2017. júl. 23. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!