Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha rajtakapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha rajtakapnátok férjeteket, hogy sex ismerkedős oldalon vann fennt?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolat,gyerek is van.Azt nem tudom nézelődésen kívül csinált-e mást.Segítsetek!
2017. júl. 22. 02:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
fogós kérdés, a válás előtt vagy után mit tennék?
2017. júl. 22. 02:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Itt a legtöbb válasz az fog lenni, hogy szakítanának. Pedig a házas nők ugyanúgy ismerkednek neten, sőt még többen mint a házas férfiak. Én több olyan nőt dugtam az elmúlt félévben,akinek férje és gyereke volt, mindenük megvan mégis félrekúrnak. Ha megkérdezed miért a válasz: "valami hiányzik a kapcsolatból" Ja egy új farok hiányzik nekik belőle..:D
2017. júl. 22. 02:34
 3/12 anonim ***** válasza:
elgondolkodnék, miért van fent ott....
2017. júl. 22. 02:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer nem csaltam meg őt.Még ha voltak esetlegesen hullámvölgyek akkor sem.Lehetett volna igen.De mivel ő itt van,és itt vagyunk egymásnak soha nem tettem meg.Szóval ennyire nem érdekli,hogy nekem mi fáj?Voltunk hullaámvölgybe,de akkor miért kuncsorogta vissza magát?
2017. júl. 22. 02:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy a lebukások aránya férfiaknál magasabb, de ez nem feltétlen azért van, mert ők gyakrabban kefélnek félre, hanem mert nem elég ügyesen csinálják. A nők jobban vigyáznak, hogy ne bukjanak le, körültekintőbbek, ügyelnek, hogy ne legyen semmi gyanús és jobban megérzik azt is ha a párjuk gyanakszik. Azért buknak le ritkábban.
2017. júl. 22. 02:44
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Lehet beteges vagyok de én csinálnék egy profit kitennénk valami képet hogy hihető legyen..aztán irogatnek neki meg néznem benne van e pl szex chat eeetleg találkozásba mer ha abba is benne van akkor viszont félre megy

Aztan legalabb nem tudja letagadni a szárításkor hogy o bizony ártatlan lesz neked bizonyíték es kiderül milyen beteg

De akar félre megy akar nem en dobnam!

2017. júl. 22. 05:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó ötlete egész jó. :)
2017. júl. 22. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Semmit, viszont biztos lennék benne,hogy megcsalt vagy majd mefog. Úgy hogy válnék, nem kívánok a maradék hátralévő életemet leélni egy olyan férfival aki mellettem másokat ku#at.

19/L

2017. júl. 22. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Én kidobtam, nem kell hogy azzal a szájjal csókoljon amivel más p...át ...!( 41/N Nem muszáj ám elválni költözzön külön azt azt kefélget akit akar..de a miénk egyéves kapcsolat, gyerek -közös- nincs....ha van még erőd akkor rendbe tudod hozni..amúgy én is csináltam kamuprofilt hiába írtam ki az oldalamra hogy "válogatós f...nak kutyában a helye" második nap már 64-en kedvencnek jelöltek:D

pfájjj, én ezekkel egy levegőt sem akarok szívni.

2017. júl. 22. 14:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Ez egy nagyon szar szitu.Állítása szerint nem csalt meg.Viszont ezt a nézegetős dolgot sem vallotta be.Pedig helyszín megadásával keresgetett.Nem tudom van-e értelme...Persze most megcsinál mindent stb.Csak nem tudom azért-e mert rendbe akarja hozni a kapcsdolatunkat,vagy inkább a bűntudat vezérli.Ha meg is próbáljuk,nen hinném,hogy hosszutávú dolog tud lenni ebből már.Csak elég gáz,mert minden közös nálunk.Viszont fiatalnak tartom magam ahhoz,hogy akár a gyerek miatt is ilyen kapcsoatban éljek.Egy életem van.
2017. júl. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!