Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorítónak érzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorítónak érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy párom 2 éve már,akivel nagyon szeretjük egymást,és jövő héten fogunk végre összeköltözni.

Munkahelyemre 1 hónapja jött egy új férfi kolléga,akivel hortelen nagyon jóban lettünk.

Mármint nagyon kellemes a társasága,ritka az olyan ember,akivel ilyen jót lehet beszélgetni. (Párom is ilyen,vele is imádunk beszélgetni)

Szóval ahogy teltek a napok,mindig egyre többet beszélgettünk mindenféléről,és eléggé megkedveltem.

Pedig tudja,hogy párom van,jól vagyunk,mit tervezünk,mégis érzem,ez kölcsönös.

Nagyon visszafogott velem szemben,semmi nyílt utalást nem tesz arra vonatkozólag szóban,hogy mennyire tetszem neki,mégis ha csak rámnéz,tudom.

Tudom és érzem.

Nekem viszont iszonyatos bűntudatom van,mert ott a párom,akit szeretek,és vele tervezünk mindent,és pont most megjelent ez a férfi,és tetszik.

Annyira szeretem és tisztelem a párom,hogy nem is szándékozom megcsalni,sem otthagyni,hanem az új férfi iránt érzett szimpátiát akarom megszűntetni.

Mit tegyek?

Valaki volt már így?

Nagyon rosszul érzem magam már ez miatt napok óta,utálom magam,hogynem tudok nem érezni.

28/N

2017. júl. 22. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Készítsd a fosódat :D
2017. júl. 22. 02:53
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
színvonalas társaság gyűlt össze itt a hozzászólásokban :)
2017. júl. 22. 02:57
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezért akarjon az ember barátnőt, az Isten bäszná meg. 😂
2017. júl. 22. 04:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem erről az jutott eszembe hogy nekem is sok pasi tetszik és szimpatikus még sem fekszem le az összessel. Azért mert jól elvagytok még nem jelent semmit. Mindenki írja itt hogy megfog fektetni meg ilyesmi de szerintem nem. Tény hogy tetszel neki de nem hiszem hogy lépni fog mert tudja hogy szereted a párod és most költöztök majd össze. Ha nem akarsz vele semmit nem tudom miért idegeskedsz ilyenen. Tetszik és kész attól még nem szereted.
2017. júl. 22. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Keruld el, ennyi. En sem hiszem h feltetlenul baj lenne a kapcsolatoddal, nem hattyuk meg hollok vagyunk hogy kapcsolatban senki ne legyen rank hatassal, hanem emlos allatok vagyunk. Eletunk vegeig kereshetnenk az igazit, mert tenyleg mindig johet egy meg jobb. Reszben attol lesz igazi a masik, h mellette dontesz a valsagos helyzetben. Ezert van az h az "igazit" sosem a buta emberek talaljak meg...
2017. júl. 22. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Bírom itt az "úgyis megfektetnek" hozzáállást a kommentek között.

Csak úgy szólok, hogy a hűség döntés kérdése.

2017. júl. 22. 10:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A lelkiismereted hagyd... nem csinálsz semmi olyat, ami igazán gáz volna. Rendes tag, hogy nem nyomul, de hát miért leplezné, hogy bejössz neki. Voltam már én is így.

Egyszer meg úgyis döntened kell, szerintem attól feszülsz.

2017. júl. 22. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

En egy rakat pasival dolgozok egyutt,mindegyik jokepu,humoros,eltudok veluk beszelgetni. Talan van amelyik tetszik is..

DE! Mindegyik hidegen hagy,hidegen hagy hogy nez ram,mert szeretem a paromat. Es ha te is 101%-ig oda lennel a parodert,akkor erre a fiukara is ugy tekintenel hogy helyes helyes,de az enyem jobb.

Szoval tisztazd le magadba hogy a kivancsisag miatt eldobnad-e a kapcsolatodat es lehet r@#hadt nagyot buknal,vagy eldobod a kapcsolatod es osszejossz egy olyannal akirol gyakorlatilag f#ngodsincs milyen ember es hogy egyaltalan mukodne-e.

Tipik arra tudok gondolni,hogy valami nem kerek a kapcsolatotokban amit esetleg eme fiucska megad akar egy jo beszelgetessel,vagy azzal ahogy rad nez noveli az egod hogy hu b@##zdmeg jo no vagyok. Ami lehet igy van,de akkor minden alkalommal ezt fogod eljatszani es ketsegek kozt fogsz vergodni hogy jaj istenem most mit csinaljak?

C-c-c...gondolkodj egy kicsit,en a helyedben ejtenem a kis munkahelyi romancomat es meg csirajaban elfojtanam! Mert a vege tudod mi lesz? Remenyeket keltesz szegeny fiucskaban hoppa elcsattant veletlen egy csok es jaj istenem megcsaltam..

Szerintem ezt ne vard meg!

20/L

2017. júl. 22. 23:37
 19/19 anonim ***** válasza:
velem nem akarsz kefèlni?
2017. júl. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!