Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha undorítónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha undorítónak érzem a kinézetemet? 22F

Figyelt kérdés
Mindent utálok magamon. Akármennyit sportolok, edzek, mindig vékonynak tartom magam, ráadásul magas is vagyok, olyan érzés fog el néha, hogy biztos egy sáskalábú szánalom vagyok. A fejemet is utálom, a gyenge, erőtlen, hamar zsírosodó hajamat. A ruháimat is gyűlölöm, órákig keresgélhetek, akkor se találok olyat, ami jól állna rajtam, mindig van valami baj vele, csak kényszerből hordom őket, a sok szar közül a kevésbé szarokat.
2017. ápr. 3. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Tegyél fel egy sírós kérdést a gyakorira, az mindent megold.
2017. ápr. 3. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is sokszor ezt érzem lányként, de mivel ez relatív lehet te úgy érzed, de más szemében nem így van.

L

2017. ápr. 3. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Küldessz képet?

Előző vagyok.

Akkor elmondom a személyes véleményem.

2017. ápr. 3. 16:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Fujjj, dehogy küldök. Képet sem csinálok magamról soha, annyira ocsmány vagyok.
2017. ápr. 3. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor a ruháidról küldj
2017. ápr. 3. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Gyenge, erőtlen, hamar zsírosodó a hajad? Vágd rövidebbre! Egy jól eltalált rövid frizura csodákra képes.
2017. ápr. 3. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a vékonyság nem nagy probléma, sokaknak bejönnek a vékony pasik is.

A hajadra tudsz venni bioboltban megfelelő sampont.

A ruha probléma egy plázázással orvosolható, esetleg vigyél magaddal valakit a segít választani

2017. ápr. 3. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Abba semmi gond ha vékony vagy, attól is tudsz gyúrni, edzeni magadon, nem azért persze, hogy a lányoknak bejöjj, hanem MAGADÉRT, hogy jobban érezd magad a bőrödben, jobban teljesíts a munkában, erősebb legyél. Fejedre meg előzőek is megválaszolták, legyen rövid, vagy kopasz, a kopasz haj egyébként is egészséges, szellőzik a fejbőröd, nem lesz zsíros, és korpás, és vannak lányok akiknek ez bejön. Ruházatnak meg olyat keress, ami ízlésednek szerint bejön, hidd el, turkálóba is találsz jobb áron ruhákat, mint a plázákban sok tíz ezerért. Ne arra menj, hogy minél márkásabb cuccokban menj, hanem hogy te érezd jól magad, évszakhoz igazodóan. Ne a divatot kövesd, hanem aszerint öltözz, ahogy neked jó. Ha meg felesleges ruháid vannak, add le valami alapítványnak, hidd el sok más embernek a te által titulált szar ruha jelenti az életet, hogy van valamilye. Ezért is becsüldd meg azt amid van, és legyen nagyobb önbizalmad, és máris sikeresebb leszel társkeresés terén is.

25/F

2017. ápr. 3. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:

"...ráadásul magas is vagyok..."

És az téged miért is zavar. Ha még nem hallottál volna, a lányok elsősorban a magas pasikra buknak, sokszor az is mindegy, ha emellett vékony vagy. Rengeteg ilyen srácot ismerek, akik a legkomolyabb csajokkal járnak és csak amiatt, mert magasak. De ha ennyire komoly a soványságod vagy ennyire zavar, akkor menj el egy személyi edzőhöz és fizess neki 2-3 hónapra személyre szabott edzésért. Akár max 30-ból is kijöhetsz, cserébe csodát fog művelni veled. Persze csak akkor ha te is partner vagy benne.

2017. ápr. 3. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Változtass rajta.

Azért a ruhatáradon nyígni már tényleg fölösleges, vegyél másikat!

2017. ápr. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!