Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undorítónak érzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorítónak érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy párom 2 éve már,akivel nagyon szeretjük egymást,és jövő héten fogunk végre összeköltözni.

Munkahelyemre 1 hónapja jött egy új férfi kolléga,akivel hortelen nagyon jóban lettünk.

Mármint nagyon kellemes a társasága,ritka az olyan ember,akivel ilyen jót lehet beszélgetni. (Párom is ilyen,vele is imádunk beszélgetni)

Szóval ahogy teltek a napok,mindig egyre többet beszélgettünk mindenféléről,és eléggé megkedveltem.

Pedig tudja,hogy párom van,jól vagyunk,mit tervezünk,mégis érzem,ez kölcsönös.

Nagyon visszafogott velem szemben,semmi nyílt utalást nem tesz arra vonatkozólag szóban,hogy mennyire tetszem neki,mégis ha csak rámnéz,tudom.

Tudom és érzem.

Nekem viszont iszonyatos bűntudatom van,mert ott a párom,akit szeretek,és vele tervezünk mindent,és pont most megjelent ez a férfi,és tetszik.

Annyira szeretem és tisztelem a párom,hogy nem is szándékozom megcsalni,sem otthagyni,hanem az új férfi iránt érzett szimpátiát akarom megszűntetni.

Mit tegyek?

Valaki volt már így?

Nagyon rosszul érzem magam már ez miatt napok óta,utálom magam,hogynem tudok nem érezni.

28/N

2017. júl. 22. 00:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Ez de tipikus. Előbb-utóbb úgyis megdug.
2017. júl. 22. 00:37
 2/19 A kérdező kommentje:

Annak tényét teljesen kizártnak tartom,ugyanis el akarom valahogy felejteni,nem közelebb kerülni hozzá.

Szakítani nem akarok,megcsalni pedig senkit nem fogok.

2017. júl. 22. 00:40
 3/19 anonim ***** válasza:
12%

tucat sztori, aminek etyepetye lesz a vége valószínűleg.

egyetlen dolgot tehetsz az ügy érdekében, hogy befejezed a kommunikációt a férfivel.

mondjuk ezt 28 évesen a gyiken kellett megkérdezned...?

nyugi csak az első pár alkalom csak a szar, utána már profi módon belejössz majd a gyakorlatba.

aztán pár hónap múlva találkozunk 3 kategóriával lejjebb.

2017. júl. 22. 00:44
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Az érzelem nem bűn. Ha tényleg fontos a párod, akkor kerüld a kollégád társaságát!
2017. júl. 22. 00:45
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Semmit. Barátkozz a gondolattal, hogy hamarosan úgyis megfog fektetni.
2017. júl. 22. 00:48
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Válts munkahelyet vagy szándékosan kerüld a társaságát,távolodj el tőle.
2017. júl. 22. 01:07
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

szerintem a kapcsolatod közel sem olyan tökéletes és harmonikus, mint amilyennek hinni szeretnéd.

eleve ha egy másik pasi elindít benned valamit, keresd a társaságát, jól érzed magad vele, az arról árulkodik, h. a pároddal már rég nem kerek minden, különben eszedbe sem jutna ez a másik fószer.

mielőtt összebútoroztok, szerintem gondolkozz, légy magadhoz őszinte, és még most szakíts vele, mert ez így csak szarabb lesz.

2017. júl. 22. 01:22
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem igazán van olyan ember, aki rá ne jönne előbb-utóbb, hogy az ő párjánál bizony létezik jobb is. Mert hát mindenkinél akad "jobb". Azt' néha még úgy tűnik, hogy esélye is lenne a dolognak.

Ezt hívjuk kísértésnek.

A kérdés, hogy nekiáll-e csapot-papot fölrúgva kotorni azért a jobbért, vagy azt mondja: "nekem a jelenlegi párom elég jó!".

Csak "ennyit" kell eldöntened.

2017. júl. 22. 01:35
 9/19 anonim ***** válasza:
33%

én meg azt mondom, nem kell csak azért együtt maradni vkivel, hogy ne érje szó a ház elejét, nem kell semmilyen társadalmi elvárásnak megfelelni, mert az csak boldogtalansághoz vezet.

az nagyanyáink idején volt, hogy egy hapsival kellett lehúzni a sírig... ma már választhatsz, és ez jó.

nem is az a baj, h. megtetszett a kollégád, hanem az, hogy nem ismered fel, h. ez egy jel, h. vmi. nincs jól a mostani párkapcsolatodban.

ha te annyira szerelmes lennék a pasidba, más nem rúghatna labdába.

27 évesen sztem nem kell csak azért együtt maradnod vele, mert muszájból.

viszont úgy tisztességes, ha nem űzöl kettős játékot, lezárod vele mielőbb...

2017. júl. 22. 02:05
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Megleszel b#va!

19/L

2017. júl. 22. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!