Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindig meg kell beszélni a másikkal, hogy "mi mostantól együtt vagyunk"?
Lehet buta a kérdés, főleg ennyi idősen, de komoly kapcsolatom már nagyon régen volt, még tizenéves voltam, és akkor megbeszéltük, hogy "mi most járunk", viszont ennyi idősen kicsit dedós szerintem ezt így megtárgyalni.
Van egy srác, akivel úgy másfél hónapja randizunk (mozi, kaja, séta, stb.) Kb 3 hete/lassan egy hónapja lefeküdtem vele, azóta majdnem minden héten ott is alszom nála és továbbra is vannak közös programok. Kézen fogva megyünk mindenhova, ő fizet mindent.
Megvolt az első "hiányzol". Sőt már azt is mondta, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne, és kérdezte is, hogy tudnék-e vele lenni. Mondtam, hogy igen.
Én innentől kapcsolatnak gondolnám ezt, viszont a barátnőim elültették a bogarat a fülemben, és szerintük ültessem le szerencsétlent és kérdezzek rá konkrétan, hogy mi is van köztünk. Számomra a fent leírtak alapján egyértelmű, és elég furcsán jönne ki erre rá is kérdezni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
23L
Ha már valakivel csókolózok, akkor már evidens, hogy párkapcsolatról van szó. Sose volt szükség külön megbeszélésre.
Mondjuk ha cikinek éreznék megbeszélni bármit a párommal, akkor nem is tartanám a páromnak...
A harmadik randinkon volt csók, és én korainak érzem ha onnantól kapcsolatnak gondolnánk.
Inkább az első együttalvástól.
Megkérdezte, hogy lennél-e vele, te igent mondtál, tehát megbeszéltétek. Mit kéne ezen még ragozni?
Mi mondjuk a párommal az első randinktól számoljuk a párkapcsolatunkat, de mi extragyorsan haladtunk... Nagyjából első látásra beleestünk egymásba. De kinek mi..
Na, a barátnőidre ne hallgass, csak KETTŐTÖK a fontos a kapcsolatban.
Ültesd le? Mivan, a dedóban csinálnak ilyet egymással, a felnőttek tudják, hogy legkésőbb szex után már igencsak együtt vannak :)
A leültetést csak én írtam most. :) Ők azt mondták, hogy számukra onnan kapcsolat a kapcsolat ha megbeszéljük, és szerintük ennyi idő után már le kéne ülnöm vele megbeszélni. De számomra elég egyértelmű, hogy ez már kapcsolat.
Az első csók után se kérdeztem meg, hogy biztos nem csak barátkozni akar-e, mert egyértelmű volt a csókból, hogy nem. :D
Amikor először kérdezte meg tőlem az egyik (most már ex)barátom, hogy akkor végül is mi is van köztünk, mi most járunk-e, elég hülyén néztem rá, és mondtam, hogy persze, miért, mit gondoltál?
Én is azt hittem, hogy ez egyértelmű, ha azt mondjátok egymásnak, szeretitek egymást, rendszeresen találkoztok, testiség is van, stb... hogy az egy párkapcsolat.
Na évekkel később kellett rájönnöm, hogy ez nem mindenkinél van így.
Vannak sokan, akik ezt ismerkedési fázisnak tekintik, és amíg nincs kimondva konkrétan, hogy ők egy pár és csak egymással vannak monogám kapcsolatban, addig vígan randizgatnak és élnek nemi életet másokkal is.
Szóval szerintem jobb leülni vele és megbeszélni, nehogy pofára ess és kiderüljön, hogy a barátod is ebbe a csoportba tartozik és melletted másokkal is együtt van, mert ő azt hitte, hogy ti csak randizgattok még... :)
Szerintem jobb rákérdezni, mert ami neked egyértelmű, az nem mindenkinek az!
"A harmadik randinkon volt csók, és én korainak érzem ha onnantól kapcsolatnak gondolnánk. "
az attól is függ, mit jelent neked egy csók. milyen gyakran csókolózol különféle emberekkel. nekem a szex után sem egyértelmű. inkább az alapján nézem, mennyi időt töltünk együtt, miket csinálunk, mikről beszélgetünk.
Az mondjuk elég nagy pofátlanságra utal, ha valaki több emberrel randizik egyszerre. Én alapból ha nem vagyok még együtt a másikkal, nem tartok több vasat a tűzben. Viszont kétlem, hogy ő erre játszana, de az is igaz, hogy jobb biztosra menni.
Nálam a csók viszont elég sokat jelent. Ám attól még nem mondom azt, hogy az első csóktól van a kapcsolat kezdete. Viszont a jelenlegi barátomnál lehet, mert onnantól kezdtünk el mindenhova kézenfogva menni. :) Na majd erre rákérdezek, lehet vicces beszélgetés lesz.
Azóta beszéltem a barátommal, és kiderült, hogy ő már egy hónapja úgy gondolja együtt vagyunk. :)
Ezek szerint tényleg nem kell mindig megbeszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!