Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindig meg kell beszélni a másikkal, hogy "mi mostantól együtt vagyunk"?

Figyelt kérdés

Lehet buta a kérdés, főleg ennyi idősen, de komoly kapcsolatom már nagyon régen volt, még tizenéves voltam, és akkor megbeszéltük, hogy "mi most járunk", viszont ennyi idősen kicsit dedós szerintem ezt így megtárgyalni.

Van egy srác, akivel úgy másfél hónapja randizunk (mozi, kaja, séta, stb.) Kb 3 hete/lassan egy hónapja lefeküdtem vele, azóta majdnem minden héten ott is alszom nála és továbbra is vannak közös programok. Kézen fogva megyünk mindenhova, ő fizet mindent.

Megvolt az első "hiányzol". Sőt már azt is mondta, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne, és kérdezte is, hogy tudnék-e vele lenni. Mondtam, hogy igen.

Én innentől kapcsolatnak gondolnám ezt, viszont a barátnőim elültették a bogarat a fülemben, és szerintük ültessem le szerencsétlent és kérdezzek rá konkrétan, hogy mi is van köztünk. Számomra a fent leírtak alapján egyértelmű, és elég furcsán jönne ki erre rá is kérdezni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

23L

2017. júl. 21. 09:49
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Én az első együttléttől számolom. Legalábbis akkor volt, hogy először nála aludtam, és megkérdezte, hogy tudnék-e járni vele.
2017. júl. 21. 10:47
 12/30 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy megmondom, szeretem és örülök, hogy ő a barátnőm. Ha másként gondolja, nyilván jelzi, hogy ácsi. Ha nem, akkor biza a barátnőm :D

30/f

2017. júl. 21. 10:53
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyszerű megoldás az tény. :D
2017. júl. 21. 11:02
 14/30 anonim ***** válasza:
Mindig. Ha az ember 15 éves...
2017. júl. 21. 11:06
 15/30 anonim ***** válasza:

Esetleg bekamuzod, hogy terhes vagy és akkor hol tartsátok az esküvőt 2 hét múlva, illetve mi legyen a kicsi neve. Ezzel azt is leteszteled, hogy akar-e házasodni/gyereket. :D

30/f

2017. júl. 21. 11:06
 16/30 A kérdező kommentje:

Gyerek és házasság?

Ne szórakozzunk már. Azt még én sem akarok. :D

Ha ő felhozná nekem ezt, én is elfutnék, nemhogy ő...

2017. júl. 21. 11:14
 17/30 anonim ***** válasza:
én rákérdeztem legutóbb, mert nem voltam benne biztos, hogy hogy gondolja. együtt vagyunk. tudom, hogy hülyén jön ki, de inkább ez, minthogy a saját fejemben maradjon a gyanú, hogy valami nem úgy van, ahogy képzelem.
2017. júl. 21. 11:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyenekből tök egyértelmű, hogy járunk. De lehet, én vagyok naiv, a mai világban... :D.

Szerencse, hogy párom anno ugyanígy gondolkodott, mint én, és a kapcsolatunk kezdetét az első csóktól keltezzük mindketten.

Szerintem ez az "akkor most járunk?"-féle vekengés csak tinikorban nem ciki, idősebben elég kínos és erőltetett.

2017. júl. 21. 11:32
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha bármelyikőtöknek kérdéses vagy fontos, beszéljétek meg. Ha van haszna/értelme, miért ne? Csak azért, mert a barátnődnek ez a fixa idája, nem szükséges.

De amúgy időnként mindenképpen érdemes megbeszélni azt, hogy hogy áll a kapcsolat, mit tapasztaltatok, minden rendben van-e, kéne-e változtatni valamin, hova tart az egész stb. Így az elején egyszer szerintem jó lenne, hogy nehogy később derüljön ki valami fontos, amit máshogy gondoltok.

2017. júl. 21. 11:37
 20/30 anonim ***** válasza:

A ti esetetek szerintem világos, egy pár vagytok.

Nálunk nem igazán így volt, és a párom rá is kérdezett, hogy leszek-e a barátnője.

2017. júl. 21. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!