Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindig meg kell beszélni a másikkal, hogy "mi mostantól együtt vagyunk"?
Lehet buta a kérdés, főleg ennyi idősen, de komoly kapcsolatom már nagyon régen volt, még tizenéves voltam, és akkor megbeszéltük, hogy "mi most járunk", viszont ennyi idősen kicsit dedós szerintem ezt így megtárgyalni.
Van egy srác, akivel úgy másfél hónapja randizunk (mozi, kaja, séta, stb.) Kb 3 hete/lassan egy hónapja lefeküdtem vele, azóta majdnem minden héten ott is alszom nála és továbbra is vannak közös programok. Kézen fogva megyünk mindenhova, ő fizet mindent.
Megvolt az első "hiányzol". Sőt már azt is mondta, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne, és kérdezte is, hogy tudnék-e vele lenni. Mondtam, hogy igen.
Én innentől kapcsolatnak gondolnám ezt, viszont a barátnőim elültették a bogarat a fülemben, és szerintük ültessem le szerencsétlent és kérdezzek rá konkrétan, hogy mi is van köztünk. Számomra a fent leírtak alapján egyértelmű, és elég furcsán jönne ki erre rá is kérdezni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
23L
Nekem is egyértelmű lenne az együtt járás mindenféle kérdés nélkül.
28/F
Tőlem is megkérdezte anno a barátnőm egyáltalán nem ciki. Mondjuk köztünk közel se volt ennyire biztos, akkor még. 2 hét telt el és annyit mondtam én többet szeretnék szimpatikus vagy. Vagy valami ilyesmit, aztán komoly kötődés és érzelem alakult ki.
Szerintem a ti esetetekben egyértelmű a helyzet, de nyugodtan kérdezd meg, maximum röhög egyet, hogy szerinted akkor ez mi ha nem kapcsolat :D?
Fizetésre pedig visszatérve, legalább 2:1 arányban hívd meg te is, szóval minden harmadik alkalommal illik neked fizetni. Mondjuk mi 50-50%-ban fizetünk mivel mindketten pont ugyan olyan anyagi helyzetben vagyunk.
Hidd el jól esik az neki is ha te hívod meg valamire olykor. Fagyi akármi :)
Szituáció függő, mivel a srác rákérdezett, hogy tudnál-e "rendesen" vele lenni, te meg rábólintottál, igazából ez a beszélgetés nálatok már lefutott kör. Minek még egyszer rákérdezni, hogy akkor ugye az együtt levést te is úgy gondoltad, hogy együtt vagyunk...?
Persze, ha nála ez kimaradt volna, akkor simán leültethetnéd te is, hogy akkor most együtt vagyunk-e - de ez sem kötelező. Nálunk pl annyira természetesen ment minden a párommal, hogy eszünkbe se jutott rákérdezni. Csak évfordulónál vicces, hogy ki honnan számolja visszamenőleg a dolgot. :D
A fizetésre rátérve, volt hogy már én hívtam meg, de próbálom majd többször. :) Bár sokszor megkérdeztem, hogy mennyivel szálljak be, de mindig elutasította. Úriember típus. :D Az ajtót is folyamat kinyitja nekem.
A dátumokra rátérve: Igen lehet nálunk is vicces lesz, hogy ki honnan számolja. De ezt akkor majd úgyis megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!