Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer mindenkit megtalál az igaz szerelem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 09:05
11/15 anonim válasza:
18 éve az igazi szerelmemmel élek van 2gyerekünk és ma már jobban imádjuk egymást mint valaha..Van igazi szerelem..
Mint ahogy a kiszáradt sivatag,
szomjúzza a vizet,
Mint ahogy, hófúvásban a vándor,
állítja a tüzet,
Úgy óhajtom én mindig,
a Te szíved és a lelked,
Mikor csillagfényes este jő,
kívánom a Tested!....ez egy ilyen érzés 36/N
12/15 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem mindenkit. Itt van példának a nagynéném, aki 62 éves, sikeres orvos. De életében nem volt 1 kapcsolata sem, mégcsak nem is csókolózott soha. Elég magának való a természete, ezért nem is kereste a szerelmet, inkább a munkájára koncentrált 100%-al. És mivel őt nem találta meg az igaz szerelem, bizton állíthatom, hogy nem mindenkit talál meg...
13/15 anonim válasza:
Igen,de többnyire későn jövünk rá !
14/15 anonim válasza:
Már azt is nehéz eldönteni, hogy mi a szerelem, hát még azt, hogy milyen is az az "igaz szerelem". Személyenként és koronként különbözhet. Sokféle vélemény van. Ezek közül semmiképpen sem osztanám azokat a véleményeket, amelyek szerint házasság volna a szerelem fő bizonyítéka. Szókratész véleménye tetszik legjobban, aki szerint a szerelem olyan érzés, amelyben a felek valamilyen szépnek tűnő dolog megvalósulását érzik. A forrás nyomán "plátóinak" is mondják ezt a fajta szerelmet. Én többször voltam már szerelmes, mindegyik esetben úgy éreztem, hogy létezik közös álom, amelyet együtt valósíthatunk meg. A személyes véleményem, hogy a szerelmet mindenképpen várni kell, de nem érdemes keresni, mert önkényesen, magától érkezik, valahogy úgy, mint a szerencse. Leginkább ott találhatod meg, ahol a leggyakrabban, legszívesebben jársz.
15/15 anonim válasza:
Még régen egy tanárral órán ez volt a téma, hogy ez sokmindentől függ. Mindenkinek más a szaga, kinézete, kisugárzása stb... Vannak olyan emberek akik mindenkinek bejönnek vannak olyanok akik kevesebbeknek, de NINCS olyan ami senkinek nem jön be senkinek nem tetszik senkinek nem vonzó. Valakinél biztos bejössz és azt sem tudja miért, ezek miatt van akit vonz a szagod valakit meg idegesít, ugyanígy a kisugárzással, a kinézettel... Pl egy afrikai embernek nagyon erős lenne a szagod. Tehát a kérdésedre a válasz IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!