Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszer mindenkit megtalál az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer mindenkit megtalál az igaz szerelem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 09:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Há'...
2010. máj. 22. 09:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,és reménykedek benne.
2010. máj. 22. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek nagyon keveset kell erre várnia, van akinek nagyon sokat.
2010. máj. 22. 09:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy mindenkit megtalál...nem is az a kérdés..., hanem, hogy mindenkinek sikerül-e megtartani a szerelmet...?!

Óriási munkába kerül...és nagyon nehéz...

2010. máj. 22. 09:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem talál meg mindenkit. hány ilyen példa van az életben. még az ismerőseim körében is, akik egyedül élik le az életüket, sose mentek férjhez, vagy nősültek meg. de inkább a sose mentek férjhez.
2010. máj. 22. 09:17
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Túl sok romantikus filmet néztél, és most elárasztotta az agyadat a nyál.
2010. máj. 22. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most találtam meg. 15/L
2010. máj. 22. 09:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Aki azt irta hogy az agyamat elárasztotta a nyál az agyamat annak inkább nem irok semmit mert nem szeretnénk az Ö szintjére lesüllyedni!

A többinek köszönöm a választ!

Az utolsó kedves 15 éves válaszolónak meg:

-16évesen jöttem össze a Párommal aki a gyerekeim édesapja lett!Imádtam,legalábbis azt hiszem!Most 14év távlat és 14 éves kapcsolat után nem hiszem hogy az igaz szerelem az lenne amit az ember tizenéves!Hisz még te se nöltél fel és még nem tudod mit akarsz,mit vársz egy férfitól.16évesen én is hasonlóan éreztem mint te!DE felnöl úgy mond az ember kialakul a végsö "természete",igénye és nem biztos hogy az egyezik a tizenéves énjével!

Úgy gondolom a szerelem érzés az több mint hogy szeretek valakit és jó vele,annál több!!!!

2010. máj. 22. 09:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat az össze-vissza irásért!
2010. máj. 22. 09:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszer mindenkit elér az igaz szerelem, csak észre kell venni. 18 évesen férjhez mentem, azt hittem, hogy a nagy Ő. Még mindig együtt is vagyunk csak én menet közben megtaláltam az igazán igazit. Sajnos semmi se történhet közöttünk, mert ő is nős, de mindketten egymásba habarodtunk. Kiegészítjük egymást, megtalálta a zsák a foltját.
2010. máj. 22. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!