Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom még mindig nem tudta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom még mindig nem tudta elfogadni a külsőm, és már én is nagyon szenvedek ettől. Voltatok már így - mi lett a végén?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, miért írom ki a kérdést. Csak én ezt annyira nem értem, már gondoltam rá, hogy valahol tudat alatt nem mer elköteleződni, és e mögé kénytelen bújni, mert a személyiségem és a gondolkodásom szinte tökéletesnek látja.

A külsőmmel - nagyjából elégedett, de amivel nem, az annyira zavarja, hogy még mindig nem tudja, képes-e hosszú távon, őszintén elfogadni. Van, mikor megrohanja az érzés, hogy hülyeség, hogy ez felmerül egyáltalán benne, mert összetehetné a két kezét, hogy megtalált; máskor azonban a sokszorosára nagyítódik a szemében.

(A probléma főként a pattanásosságom, ami nekem is új, még kamaszként sem volt gondom ezzel - s eddig minden barátnője makulátlan porcelánbőrű volt.)

Kezdek elérni arra a pontra, amikor a kevéske maradék önbecsülésem is szétmorzsolódik, és akkor is arra gondolok, vajon hogyan láthat, amikor érzem, hogy milyen boldog mellettem.

Számomra ő az az ember, akivel minden még hátralevő napot el tudnék képzelni, de ez a bizonytalanság már nyomokat hagy mindkettőnkben.

Valaki még volt ilyen helyzetben bármelyik oldalon? Kifogás volt, vagy az igazság a külső? Ti hogy birkóztatok meg vele?

Hozzáteszem, látom rajta, hogy szenved ettől, próbál változni és átlépni ezen - bár olykor meg az az érzésem, hogy várja, mikor derül ki valami komolyabb galiba velem kapcsolatban, hogy arra hivatkozva nyugodt szívvel szakíthasson.

2017. júl. 19. 19:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%
81%-os, nagyon ki magabiztos vagy ahhoz képest, hogy nem ismered a kérdező barátját és még gondolatolvasó sem vagy. Ennyi infó esetén bölcsebb lenne kicsit óvatosabban osztani az észt, nehogy idő előtt elfogyjon az a kevéske, ami jutott.
2017. júl. 19. 19:38
 12/35 anonim ***** válasza:
49%
Én így látom,így gondolom.Szerintem gáz,ha egy kapcsolat pár pattanás miatt inog meg.Ezt vallom,magabiztosan.Köszi! ;-)
2017. júl. 19. 19:55
 13/35 A kérdező kommentje:

Sok, apró pattanásról van szó (nem a kinyomható fajták, csak pici bőrkiemelkedések), és hormonális zavar okozza, amit tudom, hogyan kell kezelni - elméletben, de a gyakorlatban még egy év után sem változott semmi. Vagyis eleinte ennél komolyabb gondjaim voltak miatta, de azokat hamar rendezte a szigorú diéta és hogy elkezdtem folyamatosan edzeni; mára már "csak" a pattanások maradtak.

Én megértem, hogy van, aki jobb belátása ellenére sem tud átlépni minden külsőségen. Ő is elítéli ezt, önmagában is. Ugyanakkor már nehéz függetleníteni magam ettől érzelmileg; azt reméltem, hogy a kötődés mélyülésének folyamatával ez majd egyre súlytalanabb lesz. De mindig visszatér.

2017. júl. 19. 19:58
 14/35 anonim ***** válasza:
Pontosan hogyan tér vissza? Írd le részletesen.
2017. júl. 19. 20:00
 15/35 A kérdező kommentje:
Ma például úgy, hogy retusálta az egyik arcképem, és a végeredmény elgondolkodtatta. Bár nem értem, pontosan mire vagy kíváncsi. :)
2017. júl. 19. 20:03
 16/35 anonim ***** válasza:
Arra, hogy mennyire kamu az egész kérdés. Mindig ez az alapvető kérdésem. Most az ugye ténykérdés, hogy mindenki jobban néz ki pattanások nélkül, mint pattanásokkal, de rendben, tegyük fel, hogy tényleg retusálta ma az egyik képedet, csak tegyük fel Mit mondott pontosan? Részleteket kérek, nem sablonokat, meg körülírásokat. Írd le a lehető legrészletesebben, hogy mi történt. Pl. az "elgondolkodtatta" kifejezést ne használd.
2017. júl. 19. 20:06
 17/35 anonim ***** válasza:
Evvel nogyogyaszhoz menj, ne borgyogyaszhoz. A legtobb borgyogyasz kokler, csak ront a helyzeten. Kell egy vizsgalat, mert lehet valami gond van. Ha nincs, akkor meg majd megoldja a fogamzasgatlo. Nekem nagyon szep.lett tole a borom. Ha hormonalis, akkor csinalhatsz te neki barmilyen dietat, meg arckezelest, tisztitast, akarmit... nem fog megjavulni tole.
2017. júl. 19. 20:13
 18/35 A kérdező kommentje:
Eddig ez a legmegnyugtatóbb válasz. A kérdésnek sajnos egy sora sem kamu, és az én életemben nem egy jelentéktelen kis probléma most, bár eleinte én sem vettem komolyan, hogy ez mennyire zavarja őt. Ha nem a bizonyítás, hanem a megértés érdekel, akkor olvasd tovább. Megmutatta a képet, hogy jó lesz-e, én írtam, hogy rég nem láttam magam ilyennek, mire megkérdezte, hogy tényleg ilyen voltam-e régebben. Én írtam, hogy igen, erre érkezett egy szomorú smiley. Visszakérdeztem, és azzal válaszolt, hogy semmi, csak utálja a saját felszínességét. Úgyhogy megkérdeztem, hogyan áll most a külsőmmel, és végül is az volt a válasz, hogy még tart az elfogadás.
2017. júl. 19. 20:21
 19/35 anonim ***** válasza:
92%
Ok, ha tényleg így történt, akkor ez gáz. Nem azért, mert zavarja a barátodat, hogy pattanásos vagy. Engem is zavarna. Az is zavart, amikor kamaszkoromban pattanásos voltam. Hanem az, hogy ilyen ultragáz módon érezteti ezt veled. Állj ki magadért és mondd meg neki, hogy elmész bőrgyógyászhoz és nőgyógyászhoz, hogy eltűnjenek a pattanások, semmit nem tudsz garantálni viszont és ha még egyszer előhozza ezt a témát, akkor mehet, amerre lát. Keményen, határozottan. Ne tűrd, hogy megalázzon. Ha szeret, akkor szépen bekussol a pattanásokkal kapcsolatban.
2017. júl. 19. 20:25
 20/35 anonim ***** válasza:

ismerek olyan embert, aki pattanásos, mindig ilyennek ismertem. vonzó, csakúgy, mint a párja (aki nem pattanásos).

én ugrok, ha bármiről érzem, hogy a másik szerint elmegy, de lehetne bennem jobb is.

a megoldást nem tudom. pattanásos voltam sokáig, a fogamzásgátló szintén nem segített. a korral jobb lett nekem, és nagyon vigyázok, mit kenek a bőrömre. általában csak babáknak való termékeket, és nem használok a fejemre sok mindent. egy tanácsom mégis van: mikor emésztési gondjaim vannak, most is rosszabb a bőröm, ezért nagyon-nagyon ritkán eszem dugig magam.

2017. júl. 19. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!