Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hív a párotok baráti összejövetelekre? Elszokott menni nélkületek is?
Az nem jelent problémát a kapcsolatunkra nézve, ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk?
Tehát ha ők összeülnek 4-5-6-an , vegyesen fiúk- lányok, de engem nem akar elhívni, tehát csak ő megy, az nem furcsa ?
Nálatok is van ilyen?
ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk -
kérdező, szerintem azon is áll, hogyan mondja. aki valamit nagyon hirdet, akármi az, nekem gyanús.
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok mint te, ezért is irtam. En es a baratom is kb fel éve vagyunk együtt, barati társaságunk nincs közös, általában mindenki megy a sajatjaival, aztán ha esetleg ugy van osszefutunk, bár ez elég ritka. Ok is vegyesen vannak, en inkabb csak lanyokkal vagyok. Néha zavaró, de szerintem ha nem megy az együtt töltött idő rovására akkor hagyd, had legyen csak a haverokkal néha. Ez nem feltételenul jelenti azt, hogy nem akar felvállalni, lehet pont olyan mint en, aki zavarban lesz ha ott van a barátja/barátnője.
Plusz en is azt vallom, hogy kell a külön töltött szórakozás is egy párkapcsolatban, főleg ha fiatalok vagytok. A legtöbb kommentelő itt amugy is idősebb mar, ahogy irtak is, hogy együtt élnek stb, náluk azert mar ez egesz máshogy működik.
19/L
Torma Andras valaszaval semmilyen problema nem volt... teljesen rendben leirta, amit en is leirtam volna.
Ha tudni szeretned, nalunk ez ugy megy, hogy megyunk egyutt is, kulon is. Az gyakoribb, hogy en megyek az o tarsasagaba, mint o az enyembe.
Mi együtt megyünk társaságba majdnem mindig (csak néha van olyan eset hogy nem megyünk mindketten, hogy pl már elígérkeztünk, nekem meg az utolsó pillanatban két rokon kisgyerekre kellett vigyáznom, akkor a párom elment egyedül, de kb 2 ilyen eset volt mióta együtt vagyunk.
Mondjuk nálunk közös teljesen a haveri társaság, ott ismerkedtünk meg, nem csak úgy "odarángat" mint idegent :D
Mondjuk azokat se értem, akik nem akarják, hogy ott "zavarjon" a párjuk... Én még nem Hallottam olyan fiatal haveri társaságról, akik ne akartak volna új embereket megismerni...max ha valami fura elvont szekta-szerű dolog volt a dologban.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igaza van azért a 19 éves lánynak is, többük itt már évek óta együtt vannak, esetleg együtt élnek, vagy ha még nem is, de heti szinten több napot töltenek ott, mint otthon (van erre közeli példám, hogy többet van a barátjánál, mint otthon) Végül párom bemutatott, csak azt mondta azért, mert tudja hiszti lett volna, amit én azért éreznék jogosnak, mert mégis a párja vagyok, ha velem tervezi, de mégsem vagyunk együtt 2-3 éve, akkor is el kell kezdeni valahol , mások is elkezdték.
Tehát a téma számomra jól jött ki, továbbra sem zavarok ha 2-3-an vannak, ahogy ő sem, ha mi vagyunk ennyien.
Csak mikor mondjuk van egy összejövetel, akkor szeretném ha elhívna, én is tagja vagyok az életének
" csak azt mondta azért, mert tudja hiszti lett volna"
ne hagyd, hogy hülyének tüntessen fel az igényeid miatt.
én is sokszor kínlódok, hogy mi fér bele.
kár agyalni, hogy mi jogos és mi nem, ha egyszer neked nem esik jól.
ha még nem olvastál az asszertivitásról, neten szerintem találsz olcsón antikvár könyveket, gondolatébresztőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!