Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hív a párotok baráti összejövetelekre? Elszokott menni nélkületek is?
Az nem jelent problémát a kapcsolatunkra nézve, ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk?
Tehát ha ők összeülnek 4-5-6-an , vegyesen fiúk- lányok, de engem nem akar elhívni, tehát csak ő megy, az nem furcsa ?
Nálatok is van ilyen?
A kérdésben nem szerepelt, hogy erre te adj csak választ, akkor odafordulok hozzád privátba, nyugodtan több helyből meglehet közelíteni a választ, lehet tapasztalatot is mesélni, esetleg véleményezni bárkinek, bárhogyan, ráadásul itt rajtad kívül mindenki egy normális hangnemet ütött
A te válaszod is helyt állt, ahogy az összes többi válaszadóé is.
Szerintem az a normális egy párkapcsolatban, ha a barátaim ismerik a páromat, és néha el tudom vinni magammal a páromat, közös programokat is tudunk csinálni. Pl a barátaiddal és a pároddal is hasonló az érdeklődési körötök, na már most, ha mindig ez a "csak a haverokkal vagy csak veled" mentalitású a pasi, akkor ha van egy koncert, ami mindenkit érdekel, akkor a haverokat pattintja le, vagy téged? Feltételezem téged, mert a haverok "nélküle is" elmennek, akkor meg az milyen már, hogy ő is ott van veled, és "csak" köszönnek egymásnak.
Szóval szerintem elég gáz, hogy még be sem mutatott nekik se semmi, én a helyedben biztos beszélnék vele, hogy mi ennek az oka, stb.
68-as, te még mindig nem tudtál semmi értelmeset kinyögni, ehelyett folyamatosan velem foglalkozol. Teljesen nyilvánvaló, hogy kizárólag azért vagy itt, mert én is itt vagyok. Megértem, hogy vágysz a figyelemre, de kezded kicsit túltolni, hogy minden második kérdésnél odakúszol a talpamat nyalni.
Azt meg megértem, hogy egyeseket frusztrál a jelenlétem, de ez csupán abból adódik, hogy én konzisztensen megadom a legjobb választ a kérdezők problémájára, a legtöbb válaszoló meg két értelmes mondatot nem tud összetákolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!