Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket hív a párotok baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hív a párotok baráti összejövetelekre? Elszokott menni nélkületek is?

Figyelt kérdés

Az nem jelent problémát a kapcsolatunkra nézve, ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk?

Tehát ha ők összeülnek 4-5-6-an , vegyesen fiúk- lányok, de engem nem akar elhívni, tehát csak ő megy, az nem furcsa ?

Nálatok is van ilyen?

2017. júl. 19. 17:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Na, a 68%-os rajongóm is megérkezett. Mivel sértettelek meg tökikém, hogy folyamatosan követsz? Már tényleg nem emlékszem rád, főleg, hogy még egy nyamvadt nicknevet sem tudtál kitenni.
2017. júl. 19. 18:31
 12/30 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy folyamatosna követlek, ha nem is ismersz, mert nincs nevem? Na ez újabb bukta. Szerintem ne offold szét a kérdező kérdését, mert semmi értelme ide kommentelgetned, haszna senkinek sincs belőle
2017. júl. 19. 18:37
 13/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: Próbáltam neki elmondani, hogy hasznosan válaszolt, de a hangnem nem tetszett, illetve az első kommentje is helytáll , de én nem gondolom, hogy páromat oda kellene sorolni, aki 2-3havonta más lányt visz bemutatni. Ő csak írta ami az eszébe jutott, minden háttérinfó nélkül, ugyanannyit tud amennyit ti
2017. júl. 19. 18:45
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
68-aska, a helyzet az, hogy a kérdezőnek már megadtam a tökéletes választ a problémájára, ami így már meg van oldva, szóval innen már csak játék van. Pl. a te kommentjeid már teljesen feleslegesek és semmi értékük nincs, mivel az én kommentem után következnek. Te csak azért vagy itt, mert frusztrál, hogy értelmesebb és szellemesebb válaszokat adok nálad. Annál meg milyen jobb tanácsot tudnál kicsiholni korlátolt elmédből, mint hogy mondja el a párjának a problémáját és beszéljék meg? Ugye, hogy semmilyet.
2017. júl. 19. 18:47
 15/30 A kérdező kommentje:

A kérdésben nem szerepelt, hogy erre te adj csak választ, akkor odafordulok hozzád privátba, nyugodtan több helyből meglehet közelíteni a választ, lehet tapasztalatot is mesélni, esetleg véleményezni bárkinek, bárhogyan, ráadásul itt rajtad kívül mindenki egy normális hangnemet ütött

A te válaszod is helyt állt, ahogy az összes többi válaszadóé is.

2017. júl. 19. 18:49
 16/30 anonim ***** válasza:

Szerintem az a normális egy párkapcsolatban, ha a barátaim ismerik a páromat, és néha el tudom vinni magammal a páromat, közös programokat is tudunk csinálni. Pl a barátaiddal és a pároddal is hasonló az érdeklődési körötök, na már most, ha mindig ez a "csak a haverokkal vagy csak veled" mentalitású a pasi, akkor ha van egy koncert, ami mindenkit érdekel, akkor a haverokat pattintja le, vagy téged? Feltételezem téged, mert a haverok "nélküle is" elmennek, akkor meg az milyen már, hogy ő is ott van veled, és "csak" köszönnek egymásnak.

Szóval szerintem elég gáz, hogy még be sem mutatott nekik se semmi, én a helyedben biztos beszélnék vele, hogy mi ennek az oka, stb.

2017. júl. 19. 18:55
 17/30 anonim ***** válasza:
Torma András ne égesd már magad könyörgöm, szánalmas kisgyerek módjára viselkedsz. Én a helyedben megpróbálnám palástolni, hogy ilyen ostoba vagy nem még hirdetni is
2017. júl. 19. 18:55
 18/30 anonim ***** válasza:
Ez akkor nem zavarna, ha már amúgy bemutatott a barátoknak vagy ha a barátai sem viszik a párjukat. Ha be sem mutatott vagy a barátaik párja/párjai is jelen vannak akkor el kéne gondolkodni, hogy mennyire gondolja komolyan veled a kapcsolatot.
2017. júl. 19. 18:57
 19/30 anonim ***** válasza:
Ezt a Tormát likvidálni kellene,mert teleszemeteli az oldalt.Kérdéshez : nálunk így működik 95%-ban,ő megy,én nem.De ismerek mindenkit akikkel találkozik,van 1-2 akivel külön-külön találkozunk,külön-külön :) Ha nem akarna bemutatni,az mindig jelent valamit,tehát hogy nem gondolja komolyan.
2017. júl. 19. 18:59
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

68-as, te még mindig nem tudtál semmi értelmeset kinyögni, ehelyett folyamatosan velem foglalkozol. Teljesen nyilvánvaló, hogy kizárólag azért vagy itt, mert én is itt vagyok. Megértem, hogy vágysz a figyelemre, de kezded kicsit túltolni, hogy minden második kérdésnél odakúszol a talpamat nyalni.

Azt meg megértem, hogy egyeseket frusztrál a jelenlétem, de ez csupán abból adódik, hogy én konzisztensen megadom a legjobb választ a kérdezők problémájára, a legtöbb válaszoló meg két értelmes mondatot nem tud összetákolni.

2017. júl. 19. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!