Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket hív a párotok baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hív a párotok baráti összejövetelekre? Elszokott menni nélkületek is?

Figyelt kérdés

Az nem jelent problémát a kapcsolatunkra nézve, ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk?

Tehát ha ők összeülnek 4-5-6-an , vegyesen fiúk- lányok, de engem nem akar elhívni, tehát csak ő megy, az nem furcsa ?

Nálatok is van ilyen?

2017. júl. 19. 17:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Nem furcsa, teljesen rendben van. Nincs is annál bosszantóbb, mikor valaki az összes baráti találkozójára hurcolja a barátját/barátnőjét. Főleg, amikor te mint a baráti társaság tagja pontosan tudod, hogy ez már az ötödik Juliska/Gézuka, mindegyikkel eljátszottátok ugyanazt és mindegyik eltűnt, ahogy szakítottak. Én, ha nagyon arra vágyom, hogy vigyek magammal egy felesleges utánfutót egy baráti sörözésre, akkor inkább elviszem a kutyámat, hadd hörögjön az asztal alatt.
2017. júl. 19. 17:53
 2/30 A kérdező kommentje:

Ezzel csak amiatt nem értek egyet, mert ennek van olyan szaga is, mintha a barátainak nem akarna bemutatni, hogy na őt választottam magam mellé. ( nem cserélgeti a barátnőjét )

fél éve együtt vagyunk.

2017. júl. 19. 17:56
 3/30 anonim ***** válasza:
38%
Már miért kéne mindenhova együtt menni? Nincs azzal semmi gond ha néha egyedül akar menni. Az más dolog ha soha nem hív, de mindig nem kell egymás.nyakán lógni.
2017. júl. 19. 18:02
 4/30 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha neked bántja a kis lelkedet, hogy a lovagod nem mutat be címzetes barátainak, hogy "ezt a menyecskét választottam, már fél éve együtt vagyunk, szóval ez már majdnem az örökkévalóság", akkor nyisd ki aprócska szádat és mondd el a lovagodnak, hogy "Bélám, engem zavar, hogy nem mutattál be a barátaidnak, mert azt érzem, hogy rejtegetsz előlük, nem akarsz felvállalni és nem vagy büszke rám. Lehetne szó arról, hogy elviszel egy közös programra velük, hogy egy kicsit megismerhessük egymást?" Béla meg, ha nincs nagyon rágörcsölve erre a dologra, azt fogja mondani, hogy "Rendben Terikém, elmegyünk, ezen ne múljon szíved boldogsága."
2017. júl. 19. 18:03
 5/30 A kérdező kommentje:

2. Ígyvan, én sem hívom barátnőzni, viccesen mutatna ott köztünk, teljesen rendbe van ha beülnek haverral valahova, de itt most konkrétan egy összejövetelről beszélünk, ahol nem oszt szoroz eggyel több, amíg ha már hárman vagyunk igen, mert lehet valaki feszeng.

3. eddig még olyan válaszod nem olvastam ami normális lett volna, bár igazad van lényegében, de nagyon kulturálatlanul fogalmazol, jobban tetszene, ha befejeznéd ehhez a kérdéshez való pötyögésed, megfogadom a tanácsod, mert valóban jó elmélet ezt megkérdezni, de felesleges ez a hangnem

2017. júl. 19. 18:07
 6/30 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, nekem ez az itteni stílusom. Ha nem tetszik, így jártál. Az Alt F4 meg az az x a böngésződ jobb felső sarkában neked is bármikor rendelkezésre áll. Megkaptad tőlem a tökéletes tanácsot, szóval hálásnak kellene lenned, nem a már védjegyemmmé vált stílusomat minősítgetned. Arra senki nem kért. Te vagy a kérdező, én meg a válaszoló. Világosak a szerepek? Ha nem, először próbáld megérteni az oldal működését. Első pont, hogy nem te döntöd el, ki válaszol a kérdésedre és ki nem.
2017. júl. 19. 18:14
 7/30 anonim ***** válasza:

3 hónapja voltunk együtt, amikor külföldre mentünk szilveszterezni, nagyon jó barátai élnek kint, de itthon sem rejtegetett senki előtt, igaz mi kezdettől együtt is élünk, az ovis korból meg már kiléptünk egy jó ideje, hogy a korunkat ne írjam. :)

Feltehetően nagyon fiatal még egy kapcsolathoz, gondolom együtt sem éltek, tehát nem tudom mit várnál pontosan tőle, 6 hónap még nem idő.

Beszélj vele, aztán majd elmondja miért nem együtt mentek ide-oda.

Mi nem lógunk egymás nyakán, céges buliba evidens, hogy egyedül megy, senki nem viszi a feleségét.Baráti összejövetelek, grillezés stb. nálunk van, értelemszerű, hogy itt vagyok, mivel itt is lakom.

Javaslom, ha nem változtat ezen, férfit keress, ne egy dedóst.

Sok sikert!

2017. júl. 19. 18:16
 8/30 anonim ***** válasza:
Mi mielött összejöttünk volna, azelött már2 éve legajobb haverok voltunk, együtt jártunk sörözni is, így a baráti társaságunk is közös lett. Nekünk természetes, hogy együtt megyünk találkozni, iszogatni a haverokkal. De nem lakunk még együtt, van hogy én hazautazom, és ha akkor van vmi haveri találkozó akkor nyilván egyedül megy, csak ezért nem utazom le. Mondjuk nekem fura, hogyha vki együtt van több éve, akkor nem hívja el a másikat, de friss kapcsolatnál szerintem elmegy
2017. júl. 19. 18:27
 9/30 anonim ***** válasza:
52%
Torma András minden ilyen kérdéshez ilyen stílusban válaszol, nem bírja elviselni, hogy másnak van barátnője és neki nincs. Szerinte aki elhívja vhova is a párját, az már élősködésnek számít, ezt másik kérdésnél párszor kifejtette. Szánalmas egy ember
2017. júl. 19. 18:28
 10/30 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszönöm, hogy ezt elmagyaráztad, én direkt átugrottam a legutóbbi válaszát, és áttértem a lényegre.

Másik válaszolóknak köszönöm, volt barátom volt ilyen, soha nem ismertem meg sem a családját, sem a barátait, nem is tudtak rólam a barátai még a végén sem, fogalmam sincs miért titkolt el...

2017. júl. 19. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!