Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hív a párotok baráti összejövetelekre? Elszokott menni nélkületek is?
Az nem jelent problémát a kapcsolatunkra nézve, ha a párom azt vallja, nem kell mindenhova együtt mennünk?
Tehát ha ők összeülnek 4-5-6-an , vegyesen fiúk- lányok, de engem nem akar elhívni, tehát csak ő megy, az nem furcsa ?
Nálatok is van ilyen?
Ezzel csak amiatt nem értek egyet, mert ennek van olyan szaga is, mintha a barátainak nem akarna bemutatni, hogy na őt választottam magam mellé. ( nem cserélgeti a barátnőjét )
fél éve együtt vagyunk.
2. Ígyvan, én sem hívom barátnőzni, viccesen mutatna ott köztünk, teljesen rendbe van ha beülnek haverral valahova, de itt most konkrétan egy összejövetelről beszélünk, ahol nem oszt szoroz eggyel több, amíg ha már hárman vagyunk igen, mert lehet valaki feszeng.
3. eddig még olyan válaszod nem olvastam ami normális lett volna, bár igazad van lényegében, de nagyon kulturálatlanul fogalmazol, jobban tetszene, ha befejeznéd ehhez a kérdéshez való pötyögésed, megfogadom a tanácsod, mert valóban jó elmélet ezt megkérdezni, de felesleges ez a hangnem
3 hónapja voltunk együtt, amikor külföldre mentünk szilveszterezni, nagyon jó barátai élnek kint, de itthon sem rejtegetett senki előtt, igaz mi kezdettől együtt is élünk, az ovis korból meg már kiléptünk egy jó ideje, hogy a korunkat ne írjam. :)
Feltehetően nagyon fiatal még egy kapcsolathoz, gondolom együtt sem éltek, tehát nem tudom mit várnál pontosan tőle, 6 hónap még nem idő.
Beszélj vele, aztán majd elmondja miért nem együtt mentek ide-oda.
Mi nem lógunk egymás nyakán, céges buliba evidens, hogy egyedül megy, senki nem viszi a feleségét.Baráti összejövetelek, grillezés stb. nálunk van, értelemszerű, hogy itt vagyok, mivel itt is lakom.
Javaslom, ha nem változtat ezen, férfit keress, ne egy dedóst.
Sok sikert!
Utolsó: Köszönöm, hogy ezt elmagyaráztad, én direkt átugrottam a legutóbbi válaszát, és áttértem a lényegre.
Másik válaszolóknak köszönöm, volt barátom volt ilyen, soha nem ismertem meg sem a családját, sem a barátait, nem is tudtak rólam a barátai még a végén sem, fogalmam sincs miért titkolt el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!