Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedüllét? Hogyan? Miért?
Hogyan lehet elviselni az egyedüllétet? Hogyan lehet feldolgozni az állandó csalódást? Hogy egyszerűen ha a legjobbat próbálod nyújtani minden téren és mégis senkinek nem kellesz?
Én nem tudom feldolgozni, kezdem azthinni hogy örök egyedüllétre kárhoztattam. Nem szoktam panaszkodni, és ezért írok ide, mert ez névtelen, de már kezdem feladni. Annyi figyelmet és törődést adtam már és nem kaptam vissza semmit, hogy úgyérzem kezdek "elfogyni" kiüresedni. -nem értem miért van az hogy olyan embereknek van párja, akik meg sem érdemlik, bunkók, vagy épp verik a párjukat, vagy egyszerűen buták, (vagy bár mondjuk nálam ez nem szempont, de visszataszítóak is). Miben jobbak mint én?
-más is érez így? tudja erre valaki a választ?
F
Teljesen megértelek. Viszont én nem csak az egyedülléttől szenvedek. Az nem is lenne olyan rossz. Hanem azért, mert nemrég én is óriásit csalódtam. És még mindig nem hevertem ki.
Azt látni, hogy körülöttem mindenki boldog párkapcsolatban él, azt, hogy milyen szerelmesek egymásba, mindig előhozza belőlem a kesergést, hogy nekem miért nem sikerült ez azzal az emberrel, akit mindennél jobban szerettem. Miért kellett mindennek tönkremennie?
Nem vagyok buta, ronda se, mindenki az mondja, hogy símán találok magamnak párt. Keresgélek is. De mostanában azt veszem észre magamon, hogy nem tudnék szeretni senkit úgy, ahogy őt.
A kérdést én is feltehetném, hogy miért nem voltam neki elég jó hosszútávon. De ezek felesleges kérdések. Te se válaszokat keresgélj, hanem próbálj meg élni. Én is azt teszem!
Kedves Kérdező!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint Te. Úgyhogy pontosan tudom mire gondolsz.
Nehéz a mai világban találni egy olyan embert, akivel kilehetne alakítani egy kapcsolatot (legyen ez akár baráti, akár párkapcsolat).
Sok csalódás ért engem is. Próbálok erős lenni, de ez sajnos nem mindig jön össze.
Esetleg szoktál valahol ismerkedni? (ami tudom elég nehéz)
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!