Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem ez volt a helyes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem ez volt a helyes de ő mégis teljesen kiakadt. Szerintetek is ezt kellett tennem? (story lent)

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem barátommal és feljött egyik munkatársam. Elmondtam hogy egyszer haza hozott. Ez két napja történt. Nem volt semmi csak megkért hogy segitsek neki elpakolni meg hasonlók és mondta hogy haza hoz kocsival mert a buszomat lekesem ha bent maradok. Elfogadtam és szépen haza is hozott. Barátom még teljesen kiakadt hogy legközelebb még biztos le is fogok vele feküdni meg minden. És hiába mondtam neki hogy nem volt semmi és nem is lesz teljesen kikelt magából.

Szerintetek is így volt helyes? Csak jobb ha tud róla vagy nem?

20L

2017. júl. 19. 08:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem korrekt voltál teljesen és a kollégádtól is kedves, hogy hazahozott!

Ha nagyon bele akarok kötni, akkor talán annyi, hogy jelezhetted volna a párodnak gyors telefonban, hogy ez és ez történt, késni fogok, de hoznak (vagy jelezted és csak én nem vettem észre a leírásodban?). Ezen kívül az égadta ivágon nincs miért felháborodnia! Igazán bízhatna benned, és főképp a legjobban saját magában!

2017. júl. 19. 11:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Az igaz hogy szolhattam volna neki mert az lemaradt.

Amúgy #10 válaszoló ha lehetne dupla zöld pacsit adnék. Ugyanígy gondolom én is.

2017. júl. 19. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Drága kérdező, látszik hogy fiatal vagy még, ahogyan a 10 válaszoló is. A stílusa, az életfelfogása mindent elárul, de az élet nagy tanítómester, majd meglátod.

Először is hány éves barátod?

Másodszor mit értesz azon, hogy "feljött az egyik munkatársam"?

Ha te hoztad szoba a személyét és utólag, napokkal később közölted a barátoddal, hogy miatta jöttél később haza, akkor igenis kilóg a lóláb!!! Ezt előre szokták jelezni a partnerüknek, de legkésőbb akkor, mikor belépsz az ajtón, de semmiféleképpen sem napokkal később.

Hogy került e munkatárs szóba? Rákérdezett a barátod, hogy miért jöttél később?

HA igen, akkor jogosan akadt ki, mert nem magadtól számoltál be róla, hanem ő szedte ki belőled, ez egészen más helyzet. nem ártana kicsit részletsebben leírnod pontosan mi történt,mert ez a történet így nem kerek.

39F

2017. júl. 19. 14:17
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Nem napokkal később volt róla szó hanem másnap. És kb 10 perccel később értem haza mint általában. A téma már nem is tudom pontosan hogy hogy jött fel de azt hogy haza hozott én kezdtem el mondani magamtól. Barátom amúgy korodbeli legalábbis nincs sok eltérés.

2017. júl. 19. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Értem, kezdenek helyére kerülni a dolgok.

Szóval a sejtésen nagyjából helyes volt, nem azonnal hoztad szóba a dolgot és valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy a kollégád hozott haza,mert csak 10 perc volt. A lényeg, hogy te hoztad szóba a dolgot és nem ő kérdezett rá. Gondolom nem régi kapcsolat és elég féltékeny férfiról van szó. Ismerik egymást a kollégáddal?

Szerintem neki az jött le, hogy azért közölted vele a történteket utólag,mert nyomta a lelkedet és el akartad mondani. Nem tudom milyen szövegkörnyezetben vezetted fel a történteket, de ha nem volt semmi előzmény csak úgy megosztottad vele a történteket, akkor jobb lett volna csöndbe maradni.

Nekem is volt 13 évvel fiatalabb barátnőm, szóval tudom, hogy egészen más értékrenddel vagyunk megáldva. Ráadásul ő pultosként dolgozott és 2 műszakban, tiszta ideg voltam amikor nem tudtam érte menni. De ha közölte, hogy valaki elviszi és adott időpontra otthon lesz megnyugodtam.

Ha a történtek hatására megváltozott,akkor azt javasolom, hogy ismerje meg a kollégádat és ha személyesen megtapasztalja, hogy csak egy sima félreértés volt, akkor meg fog nyugodni. Ha érzed rajta, hogy feszült, ideges, akkor valami indokkal kérjed meg, hogy menjen be eléd a munkahelyedhez és mutasd be a kollégádnak, talán úgy megnyugszik.

2017. júl. 19. 15:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazából már több mint 4 éve együtt vagyunk. Kollégámmal már találkoztak. Titkolozni nem akartam így inkább elmondtam neki. A gond az hogy minden hím neműre féltékeny
2017. júl. 19. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha ismerik egymást, akkor meg potens pasinak tartja, egyébként nem csinálna akkora feneket ennek az egésznek. 4év után ebből balhét csinálni elég kicsinyes dolog, nem lehet túl sok önbizalma.

Legyél a lehető legnyugodtabb, ha esetleg szóba hozza ne keljél ki magadból, hagyjad rá, ha nem adsz alapot túl lesz rajta.

2017. júl. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!