Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-20 év közötti homoszexuálisok;ti kiírjátok hogy kapcsolatban vagytok-e és hogy kivel (tehát nyilvánosan a másik fiút) közösségi oldalakon mint pl facebook?
"kedves 21L miért nem tudsz mutatni példát tiszteletből? a kommentelő fogja be a száját, és vigyorogjon, mint a vadalma? neki nincs joga véleményt mondani, de neked van? és igen, megbocsáss de undorítóak a felvonulások, és én ezt nevezném provokálásnak. amúgy nem kéne a kérdező kérdésébe beleoffolni, mert érdemben te sem szóltál hozzá"
Ki mondta, hogy vigyorogjon? Szerintem az az alap, ha valami nem érdekel, nem szeretem és nem nekem szól (mármint jelen esetben a kérdés), akkor oda sem megyek elolvasni, kommentelni. Nem az volt a kérdés, hogy szereted-e a melegeket. Oda természetesen leírhatja a szitkos hülyeségeit bármelyik homofób. De itt és most ki kérdezte, hogy neki mi a véleménye a melegekről?
A felvonulásokra nem kötelező elmenni, és milyen érdekes, hogy normálisabb országokban az egy sima parádé, a heterók is elmennek megnézni, nincs kordon, semmi sem. Aki meg gyűlöli őket (mert nyilván homofóbok ott is vannak), az nem megy el, mert a távolmaradásával is kifejezheti a véleményét, nem kell ahhoz állatként viselkedni.
De hozzászóltam érdemben a kérdéshez, leírtam, hogy ismerőseim miként oldották meg ezt közösségi oldalakon. Az más kérdés, hogy a sok szitok és a visszavágásaim között elveszik a válasz...
"Én meg nem mondom rád,hogy szánalmas vagy,mert nem süllyedek le olyan mélyre mint te. Másrészt,meg én nem általánosságban a b*zikat utálom,hanem azt,hogy ez divat,sőt nagyon "menő" dolog lett,az elb*szott világ miatt,véleményem szerint. Ha valaki meleg,legyen,az ő problémája,de ne kürtölje világgá.Ez a világgá kürtölés nem feltétlen a kérdezőre vonatkozott,hanem arra aki ezt magára veszi. Ez a véleményem."
Minekután a melegekről, mint EMBEREKRŐL nem beszéltél tisztelettel, úgy éreztem, nekem sem kell tisztelettel lennem feléd. A homoszexualitás nem betegség, de a homofóbia az. El lehet gondolkodni, ki a beteg...
Én vidéken élek, nem sokat láttam a divatb***ságból. Inkább azt látom, hogy aki tisztességesen él melegként, meg kell, hogy húzza magát, de még véletlenül sem provokál (és nálam az nem provokálás, hogy létezik). Ha pár tizenéves fiú az emo jegyében nyalja-falja egymást nyilvánosan, akkor erre én is azt mondom, hogy b*sszák meg. Mert az a sok normálisan élő meleg miért szívja meg pár ostoba miatt, akik talán nem is melegek, csak úgy csinálnak, mert trendi (mondom: én ilyet nem látok, nem Pesten élek vagy nagyvárosban).
Akkor viszont lehetne különbséget tenni, és nem egy kalap alá venni a melegeket és a az emos hülyegyerekeket.
Én pont ezeken az oldalakon nem vagyok fönn, de ha lennék szerintem próbálnék talányos választ adni vagy nem írni semmit. Meg eleve egyeztetnék a párommal, hogy neki mi van kiírva, nehogy sértődés legyen a vége.
A jelentkező pasikat én két csoportra bontom. Aki durván nyomul azt elküldöm a fenébe, aki meg értelmesebb annak meg megmondom, hogy nem az esetem (ez végülis igaz is).
egy leszbikus lány
Nem.
Ez ránk tartozik,csak a közeli barátaink tudják.
De ilyen oldalakon, olyan emberek is fenn vannak, akikkel nem vagyok olyan kapcsolatban, hogy elmondjam a magánéletem részleteit.
Nem értem, hogy csak azért, mert mi olyan világban nőttünk fel, ahol már megszokott az internet és a közösségi oldalak, mért nem lehet a magánéletet a négyfal közt élni és nem több ezer ismeretlen felhasználó előtt.
egy leszbikus lány
Semmi baj a melegekkel csak ne vonuljanak ki ruha nélkül az Andrássy-útra és verjék a mellüket hogy ők melegek:@ én sem csinálom ezt mert heteró vagyok:@ és az is elképesztő hogyha én tenném meg bevinnének mert közterületen nem lehet ám akármit csinálni pedig itt a heterók a többség és az élet szabályai hogy a többséghez igazodik a kisebbség:@látatok ti már olyat hogy 1 osztályban 29 fiú igazodott 1 lányoz? nem a lánynak kellet igazodnia mert nem volt olyan helyzetben. Semmi bajom a melegekkel de tartsák meg maguknak és ne csináljanak belőle témát.
15/L
17 biszex fiú vok, és már lassan fél éve egy meleg sráccal vok együtt. Nekem nincsenek ilyen közösségi portálos cuccaim, neki egyedülálló van kiírva. Nem tudja rólunk senki csak az öcsém meg a legjobb barátom és nem is akarjuk h több mindenki megtudja egyelőre. Ha meg kapcsolatban lenne kiírva, tuti kérdezgetné mindenki h kivel :P:P
A provokációkra meg nem kell válaszolni, minden kérdésben, amiben benne van az a szó, hogy "meleg", végigfutják ezeket a kötelező köröket a homofóbok meg a meleg-pártiak :D Már uncsi :D Nem szabad nekik vitaalapot adni bakker :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!