Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez titeket zavarna egy lányba? Miként vélekednétek róla?
Ismerkedek egy lánnyal, szép, meg aranyos, bár nem ismerem még, most kezdtünk el ismerkedni.
Most nem rég, gondoltam rápillantok az ismerőseire, mégis hátha van valami ismerős vagy bárki, akiből esetleg kiindulhatnék, hogy honnan ismeri vagy bármi.
Na itt döbbentem el, oké, hogy még csak ismerkedik, és nem kötötte le magát mellém, és van rajtam kívül esetleg más is neki, tehát előfordulhat, hogy mással jön össze, na de a legújabb ismerősei között kb 1,5 hétre visszamenőleg (akkor jelöltem be), 30 új ismerőse lett, és mind férfi, kivétel nélkül mind fiatal férfi
Tehát nem a tanára, nem rokon, ha ebből 10 ismerős pl, akitől semmit nem akar, akkor is ott a többi 20.
Férfiak, ti tudnátok így jó szemmel ismerkedni egy nővel? Nem tűnik így egy kicsit úgy, mintha ő nem is párkapcsolatba utazna?
Véleményeket kérek
Lehet hogy orba szájba jelölgetik csak úgy is sokan. '
De ha ő visszajelöl mindenkinek, akit ismer, akit nem, onnantól az ő saját magáról is árulkodik.
Én biztos azt tartom józan észnek, hogy csak akit biztosan ismerek! Nem tudhatom ki lapul akármilyen állprofil alatt, azért nézze meg az ember.
Nem nyomozgattam, gondoltam hátha ismer valakit akit én, és lehetne mondjuk akár az, hogy megkérdezem, hogy na őt honnan ismeri, nagyon jóba vagyok az illetővel én'
akkor láttam ezt a temérdek visszaigazolást/vagy jelölést, teljesen véletlenül, és végül közös ismerősünk csak olyan volt, akit én személyesen nem ismerek úgy, hogy róla tudtunk volna csevegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!