Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez titeket zavarna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez titeket zavarna egy lányba? Miként vélekednétek róla?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, szép, meg aranyos, bár nem ismerem még, most kezdtünk el ismerkedni.

Most nem rég, gondoltam rápillantok az ismerőseire, mégis hátha van valami ismerős vagy bárki, akiből esetleg kiindulhatnék, hogy honnan ismeri vagy bármi.

Na itt döbbentem el, oké, hogy még csak ismerkedik, és nem kötötte le magát mellém, és van rajtam kívül esetleg más is neki, tehát előfordulhat, hogy mással jön össze, na de a legújabb ismerősei között kb 1,5 hétre visszamenőleg (akkor jelöltem be), 30 új ismerőse lett, és mind férfi, kivétel nélkül mind fiatal férfi

Tehát nem a tanára, nem rokon, ha ebből 10 ismerős pl, akitől semmit nem akar, akkor is ott a többi 20.

Férfiak, ti tudnátok így jó szemmel ismerkedni egy nővel? Nem tűnik így egy kicsit úgy, mintha ő nem is párkapcsolatba utazna?

Véleményeket kérek

2017. júl. 18. 11:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyzet, túlkínálat van férfiakból. Ha nagy szerencséd van, te leszel a nyertes. Bár aki egyszerre 30 férfival ismerkedik, arról nehezen hiszem el, hogy elköteleződik majd egyszer.
2017. júl. 18. 11:24
 2/22 anonim ***** válasza:
Könnyebb halat fogni abból a tóból, amiben több van.
2017. júl. 18. 11:25
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem állítom, annyit tudok, hogy:

mondjuk 2 hét telt el mire ezt a mennyiséget felhalmozta (nekem 2 hét alatt egy jelölésem sincs)

Plusz leszámolok belőle 10-et, hátha rokon, barátok, ismerősök, de erre sem lehet adni, lehet épp a 30 közül egy sem rokon, meg barát.

2017. júl. 18. 11:26
 4/22 A kérdező kommentje:

Tisztességes a nő?

Ismerkednétek így vele?

Belefér nekem ha 3-4 férfivel ismerkedik, ugyanis el nem várhatom, hogy csak velem, de tisztességes ennyi férfit visszaigazolni/bejelölni? Ha közben engem is megakar ismerni, meg ezek közül is jó párat gondolom?

2017. júl. 18. 11:28
 5/22 anonim ***** válasza:
Ez semmit nem jelent. Mi van ha csak úgy jelölget embereket? Meg komolyan gondolod azt, hogy egyszerre 20 srác iránt érdeklődik? Mire a 20.hoz ér el is felejti hogy milyen az első a nap végére.
2017. júl. 18. 11:28
 6/22 A kérdező kommentje:

De ha mindenkit összevissza jelölget, akkor meg nem komoly?

Nincs egy olyan erős indok sem a viselkedésre, amire azt írhatnám felül, hogy érdemes vele ismerkedni.

Ha összevissza jelölget, illetve igazol vissza, akkor komolytalan, mindenkinek kiadja az adait. (de ezek élő férfiak, akik a közelébe laknak ahogy én)

Illetve, ha ismerkedik, illetve azt várja lájkolják őt, szintén nem jön ki megbízhatónak.

2017. júl. 18. 11:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Figyelj, azt hiszel amit akarsz. De ez akkor sem azt jelenti, hogy 20 férfival kezdett intimebb, közelebbi kapcsolatba. Az hogy visszaigazolja meg főként nem jelent semmit, mert nem ő volt a kezdeményző fél, csak rendes a másikkal. Én is visszaigazolok olyanoknak akik bejelölnek és lehet nem ismerem őket, hátha valami érdekes infóval szolgál, vagy hátha van valami közölnivalója.(igen volt pár lány aki így írt rám hoyg szimpatikus vagyok nekik, de ez sem azt jelenti, hogy másnap már dugtunk) Sehol nem látom ebben a lányban a problémát amit eddig leírtál róla.
2017. júl. 18. 11:36
 8/22 A kérdező kommentje:

Valószínűleg azért,mert nekem erről teljesen más a gondolatmenetem, de azért köszönöm a válaszod, ezt az oldalát is elolvashattam.

Ettől függetlenül az én gondolatom arról az, hogy nem egészen komoly viselkedésre vall, ha kedvességből mindenkit visszaigazol, engem pl ezzel meg is tévesztett, mert nem gondolom, hogy mindenkivel ismerkedik, de ezek a pasik tuti ráírnak, és van köztük elég jóképű is, tulajdonképpen pont mind a korosztályunk, tehát előfordulhat , hogy ezek a srácok mind ismerkedni akarnak vele.

2017. júl. 18. 11:39
 9/22 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem mondom, hogy nem lehet benne valami, de ez akkor is csak egy "ha". Nem tudhatod biztosan. Illetve a tuti ráírnak, abban mi a probléma? Nem érzed úgy, hogy te jobb lehetsz náluk a szemében? Miből gondolod, hogy attól hogy ráírnak egyből a karjukba ugrik? Én se ezt csináltam, rendes voltam a lányokkal, de egyikkel se jöttem össze, még csak etyepetye sem volt.

Szerintem a komolyság nem abban nyilvánul meg, hogy nem igazolok vissza senkit, nehogy féltékeny legyen az az ember aki udvarol nekem és akit komolyan veszek, hanem hogy nem fekszek össze senkivel, azok közül akik bejelölnek, vagy akiket bejelölök.

2017. júl. 18. 11:59
 10/22 A kérdező kommentje:

De mi még olyan komolyan nem ismerkedünk, 2 hete ismerősöm, eddig írtunk már, ismerkedtünk, de még semmi komoly, tehát még akármelyik másik jobb lehet nálam.

Nem éppen a párja vagyok, akit talán azért nem csal meg, hanem ezekkel a férfiakkal , valószínűleg épp úgy ismerkedik ahogy velem (nem volt még szívezés , puszi, vagy akármi), lassan szeretnék vele egy randit lebeszélni.

De ehhez el kell döntenem, hogy én picit visszafogottabb lánnyal szeretnék inkább jobban összeismerkedni, vagy adjak egy esélyt.

2017. júl. 18. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!