Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez titeket zavarna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez titeket zavarna egy lányba? Miként vélekednétek róla?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, szép, meg aranyos, bár nem ismerem még, most kezdtünk el ismerkedni.

Most nem rég, gondoltam rápillantok az ismerőseire, mégis hátha van valami ismerős vagy bárki, akiből esetleg kiindulhatnék, hogy honnan ismeri vagy bármi.

Na itt döbbentem el, oké, hogy még csak ismerkedik, és nem kötötte le magát mellém, és van rajtam kívül esetleg más is neki, tehát előfordulhat, hogy mással jön össze, na de a legújabb ismerősei között kb 1,5 hétre visszamenőleg (akkor jelöltem be), 30 új ismerőse lett, és mind férfi, kivétel nélkül mind fiatal férfi

Tehát nem a tanára, nem rokon, ha ebből 10 ismerős pl, akitől semmit nem akar, akkor is ott a többi 20.

Férfiak, ti tudnátok így jó szemmel ismerkedni egy nővel? Nem tűnik így egy kicsit úgy, mintha ő nem is párkapcsolatba utazna?

Véleményeket kérek

2017. júl. 18. 11:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De ebben a 2 hétben neked sok előnyöd van, illetve az csak rajtad áll, hogy jobb-e vagy azoknál a másikoknál. Bár megértem, versenyezni én se versenyeznék egy lányért, maximum ha tényleg egy álomnő, de akkor se adnám érte a fél karomat meg ilyenek, főleg ha ő ezt várja el tőlem, és féltékennyé próbál tenni. Viszont ez ebben az esetben még egyáltalán nem tűnik egy versenynek nekem.

Ha még nem történt semmi, akkor meg lehet azért jelölget be mindenkit, mert várja azt a valakit aki végre elhívja és be is jön neki. Lehet te is az lennél, csak ő nem érzi úgy hogy ő is neked.

2017. júl. 18. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Semmi gond azzal, ha valaki ismerkedik és ennyi idő alatt, ennyi új ismerőse lesz. De hanyagolnám. Egyszerűen nem az én világom.
2017. júl. 18. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Túlreagálod...már most "féltékeny" vagy, előre.

Várd ki mi lesz, " azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaértünk" - mondta Kunhalmi Ági és jól összekuncogta magát...hogy milyen igaza volt...;-)

2017. júl. 18. 14:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj?
2017. júl. 18. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát ha fordított esetbe lenne ,hogy a pasinak lett új 30 barátnője faszen tuti nem venném komolyan
2017. júl. 18. 15:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Ha még nem történt semmi, akkor meg lehet azért jelölget be mindenkit, mert várja azt a valakit aki végre elhívja és be is jön neki. '

De ne a nő jelölgessen másokat, ne ő akarjon mindenáron ismerkedni, főleg fiatal nő, még hova siet, hogy ezt kelljen látnia a férfitársaimnak is, meg nekem is, hogy őt ennyien környékezik, vagy ő környékez másokat.

22 éves (tehát nem egy 40 éves nőről beszélünk) , egyátalán azt sem tudhatom róla könnyen kapható-e, nem beszéltünk annyit, és olyan témát természetesen.

Utolsó: Teljesen megértem, havi 1-2 új ismerős belefér, de nem kell ezt sem túlzásba vinni szerintem. Nekem ebből picit 'olcsónak' is tűnik, vagy pedig a lájkok miatt jelölget vagy igazolgat vissza.

2017. júl. 18. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Akkor minek kezeled úgy mint potenciális barátnő jelöltet, ha semmit nem tudsz róla?

Szerintem nagyon túlliheged ezt a dolgot, főleg úgy hogy szinte semmi közötök egymáshoz, nem is tudod hogy mit miért csinál, nem is ismered.

Akkor miért született meg a kérdés is amúgy?:D Neked megvan már a véleményed a dologról.

2017. júl. 18. 22:05
 18/22 A kérdező kommentje:

Így utólag meglett valóban, azért köszi a segítséget.

Úgy tűnik ahogy valaki írta is, előfordul, hogy nem az ember világa egy olyan nő, akit a 3000 ismerőse miatt nehéz komolyan venni.

2017. júl. 18. 22:08
 19/22 anonim ***** válasza:
engem az zavarna egy férfiban, ha megtudnám, hogy így nyomozgat utánam. nem értelek, milyen hasznos infót vártál a facebooktól. mikor legutóbb engem valaki nagyon érdekelt, a képeit néztem, azt, hogy vannak-e közös ismerőseink, és hogy miket szeret megosztani.
2017. júl. 18. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát lehet nem minden ember világa. De ne az ismerőseinek száma határozza már meg egy ember komolyságát. Úgy mered kijelenteni ezt róla, hogy nem is ismered. Lehet hogy orba szájba jelölgetik csak úgy is sokan.

Azzal nem értek csak egyet itt, hogy olyanba látsz bele valami negatívat, amiről nem is tudod hogy miért történik vagy miért van. Ez olyan mintha egy repülőre az égen rámutatnál, és csak mert kicsit alacsonyabban szál mint a többi és jobban látni ezért le fog zuhanni. Semmi logika nincs benne.

2017. júl. 19. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!