Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy normális dolog és jogos ha rosszul esik vagy rosszul gondolom?
Az a baj, hogy kvázi ő tart el, azért kezeli egyedül ő a pénzt, mert egyedül ő a családfenntartó. A gyes semmire sem elég, a baba többe kerül kb, és ha te nem lennél, azt ő is kapná a gyerekre, sőt ő még gyed-et is kaphatna, szóval kb. te semmit sem adsz bele abba a bizonyos közösbe. Szerintem valahol ezt kezeli rosszul, ő úgy van vele, hogy te otthon vagy, ő a családfenntartó, neki járnak dolgok, neked meg csönd a neved. Már nem becsül meg. Sajnos vannak ilyen hapsik, akik így fogják fel a dolgokat, már olvastam itt hasonló szituációt.
Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon elsietett gyermekvállalás volt, 2,5 éve vagytok együtt, de már egy gyerek is megszületett, ráadásul te nem is dolgoztál előtte (ezért kapsz csak gyest), teljesen kiszolgáltattad magad neki. Nagy hiba volt, most ennek iszod a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!