Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igy normális dolog és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy normális dolog és jogos ha rosszul esik vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés
2,5éve vagyunk együtt kisbabánk van az elején kedves rendes amit igért megtette vagy megvette (vannak gondok a kapcsolatban )... konkret problemam nem tekint nonek es soha semmit nem kapok tole meglepit, kezd borzalmasan rosszul esni ha kell valami ugy kell konyorognom majd a fejemhez vagja... :( multat soha ne hozzuk fel de az elozo parjaim mindig figyeltek ram ..1 szal rozsa csoki nagyobb unnepeken ekszer stb. Es eljegyzett mikor teherbe estem azota esze agaba semmi...mas baratnoim irigylem mindig kapnak valamit:( mar emlitettem neki is nevet rajta :/
2017. júl. 10. 07:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazad lehet neked is utolso,:) es ahogy leirtad konyorgonom kell barmiert meg nem vagyok nagyigenyu stb.stb. csak no, es neha jol esne konyorgos nelkul barmit kapni :( baratnoimet latva ugyszint gyerek van es a parjuk elhalmozza ot es csak pilogok sokszor
2017. júl. 10. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, anno én is mindig csak ezt láttam, h más mit kap én pedig nem. Pl. más barátnőm csak úgy kapott egy csokor virágot a párjától, a másik egy drága parfümöt csak úgy, a 3. valami órát vagy karkötőt csak úgy. De ez csak látszat. Nem látsz bele az életükbe. Az egyiknek egy agresszív barom volt a párja, akinek dühkitörései voltak és szerintem a csajót is már megütötte, a másik lány az exe után leselkedik és szerintem titokban sóvárog is utána, a 3. meg nem 1x megcsalta a pasiját, nem boldog, csak jobb egyelőre nincs... Ezen mit irigyeljek? Semmit :) És még hány ilyen van aki kívülre mutogatja, h milyen jó neki, de amúgy meg egy rakás kaki a kapcsolata. Kérdező, szerintem a legeslegszebb ajándék maga a baba. Neki mindenért kellene, h kárpótoljon. Persze megértem, h néha egy csoki jól esne, de ha a párod nem ilyen akkor ne okold. Ez nem az ő hibája. Attól, h az exeid másmilyenek voltak azért ne vágd ezt a fejéhez, mert lehet h a párod ezek után az ő exeit tartja normálisnak, h nekik mondjuk fontosabb volt a szerelem mint ilyen-olyan ajándékok. Persze beszéld meg vele, h "Drágám, néha jól esne tőled egy tábla csak úgy alapon, szeretem a meglepetéseket". Ezzel nincs semmi gond. De az, h ilyen-olyan drágaságokat kaptál az exektől az kicsit sok és kiábrándító :/
2017. júl. 10. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Még annyi, h a gyes pénzből szerintem te is megengedheted, h 1x vegyél neki egy csokit "csak úgy" ahogy te is szeretnéd :)
2017. júl. 10. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy kvázi ő tart el, azért kezeli egyedül ő a pénzt, mert egyedül ő a családfenntartó. A gyes semmire sem elég, a baba többe kerül kb, és ha te nem lennél, azt ő is kapná a gyerekre, sőt ő még gyed-et is kaphatna, szóval kb. te semmit sem adsz bele abba a bizonyos közösbe. Szerintem valahol ezt kezeli rosszul, ő úgy van vele, hogy te otthon vagy, ő a családfenntartó, neki járnak dolgok, neked meg csönd a neved. Már nem becsül meg. Sajnos vannak ilyen hapsik, akik így fogják fel a dolgokat, már olvastam itt hasonló szituációt.

Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon elsietett gyermekvállalás volt, 2,5 éve vagytok együtt, de már egy gyerek is megszületett, ráadásul te nem is dolgoztál előtte (ezért kapsz csak gyest), teljesen kiszolgáltattad magad neki. Nagy hiba volt, most ennek iszod a levét.

2017. júl. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!