Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
A párom úgy érzem nem foglalkozik velem. Soha nem visz magával amikor bulizni megy. Ha a barátai ott vannak velünk, akkor is lehülyéz előttük. Még születésnapomra és karácsonyra se kaptam még egy szál virágot se. Persze emellett azt mondja, hogy ő szeret.
2017. márc. 5. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Kihasznál. Keressél mást
2017. márc. 5. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem szeret,észre sem vesz, semmibe vesz.Keress mást szerintem is.
2017. márc. 5. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondani sok mindent lehet!Ha nem ugy viselkedik mint egy szerelmes pasi akkor halott ügy!Az exem mondta hogy szeret és a hàtam mögött meg a gyerekkori szerelmêvel chatalt !:DSzakitottam vele !
2017. márc. 5. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
A szeretlek szót egyesek úgy használják,mint alsógatyát, kimondja, de tartalma semmi.
2017. márc. 5. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:

mind a 10 ujjadra találnál srácot, olyat aki megbecsül, csak fel kellene emeld magad ez a bunkó mellől.

csak az első lépés a nehéz.

tudod hány normális srác van?! csak sokaknak a nyafka kis plázacica jut, vagy az igénytelen nők, aztán csoda hogy semmiönbizalom?!

nem is értem, hogy egyes nők, miért élnek ilyen sz/*/r kapcsolatban miközben tényleg annyi de annyi választék van?

rakd ki, közöld vele h bocs de így nem tovább, szia.

ha akar még valamit úgyis kaparni fog.

Ha nem akkor tudod h ez van.

ha te szereted, meg bla bla, akkor fölöslegesen írtam a válaszomat, mert úgysem fog változni semmi.

ha szenvedni akarsz, szenvedj.

2017. márc. 5. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, a leírtak alapján, egyáltalán nem normális dolog. Egyáltalán, mitől a párod? Ezek alapján, maximum a szexpartnered lehet.
2017. márc. 5. 17:31
 7/8 anonim válasza:
Nem érdemel meg,szakits vele.Egy kapcsolat nem az ajándékokról szól,viszont a szülinap az már azért na.. Pofátlanság nem venni a barátnődnek valamit,még ha csak egy szál virág is,de legalább jelzi,hogy gondol rád ls fontos vagy neki.Ez már nem normális szerintem...
2017. márc. 5. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Szeret, mert szolgája vagy....no, ezt nem teszi hozzá bizonyára.

Igazából az nem normális, hogy ez neked kérdéssé vált.

Ha neked ez boldogság, akkor élj így tovább, ha meg nem, akkor lépj ki ebből gyorsan...

2017. márc. 5. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!