Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruacio elott a parom elutasitja a szexet ez normalis dolog?
Figyelt kérdés
Menzesz elott kb 3-4 nappal mar semmit nem akar tolem,merthogy mivan ha megjon elobb,es mivel hogy most kesik(nem vagyok terhes) 2 het alatt kb 1szer voltunk egyutt. Az uj kifogasa hogy azert nem akar mert stresszel azon,hogy terhes vagyok-e,es nem megy neki igy. Pedig fixen nem vagyok terhes, sokszor szokott kesni,kb sosem jon meg idobe(igen tudom h nem normalis dolog es igen voltam dokinal)2017. máj. 15. 23:50
1/31 anonim válasza:
Nem igazán normális. Retteg a vér látványától talán? Mert még, ha esetleg épp szex közben jönne meg, akkor sem omlana össze a világ.
2/31 A kérdező kommentje:
Hat szerinte igen,azt mondta undorodik tole.
2017. máj. 15. 23:59
3/31 anonim válasza:
De ha megjön, azért azt érzed elötte. Nekem egyáltalán nem erős a vérzésem, nem is vagyok hasfájós, de mielött megjön minimum pár órával fura érzést érzek a méhem környékén, onnan tudom, h nemsokára megjön. Mond el neki, hogy ezt te érzed előre, nem fog váratlanul érni titeket
4/31 anonim válasza:
Én vérben is szeretek szexelni, szerintem olyankor még jobb :D, de kinek mi.
5/31 A kérdező kommentje:
Mondtam mar neki,es tenyleg igy szokott lenni nalam is legtobbszor,de egyszer volt olyan hogy nem ereztem meg,es pont kozbe jott meg
2017. máj. 16. 00:08
7/31 anonim válasza:
Nekem 1 barátnőm volt, akivel volt szex.. én is mindig rettegtem attól, hogy terhes lett e a lány, vagy sem.
De mindig szexeltem vele ugyan úgy, max fogtam volna a fejem, ha még is terhes lett volna.
8/31 anonim válasza:
Mensi előtt minden normális . De lehet keverem a vizsga és zh-val én most jelenleg rájöttem hogy erdőben élő vérszívó állat akarok lenni aki emberekre vadászik...
9/31 anonim válasza:
Ja ő a férfi. Az úgy gáz... te is jól választottál.
10/31 anonim válasza:
Bár én lány vagyok,de sokszor én is parázom,hogy megjön e.Ilyenkor legkevésbé van kedvem lefeküdni a párommal. Nem tudom ez fiúknál,hogy lehet.
Érezni pedig akkor szoktam max ha már jött ki belőlem / bocsánat a megfogalmazásért /.
Első nap nálam nincs semmi görcsölés,és egyebek...
Szerintem kérdezd meg h mi zavarja ennyire,vagy hogy tényleg a vértől van e rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!