Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruacio elott a parom elutasitja a szexet ez normalis dolog?

Figyelt kérdés
Menzesz elott kb 3-4 nappal mar semmit nem akar tolem,merthogy mivan ha megjon elobb,es mivel hogy most kesik(nem vagyok terhes) 2 het alatt kb 1szer voltunk egyutt. Az uj kifogasa hogy azert nem akar mert stresszel azon,hogy terhes vagyok-e,es nem megy neki igy. Pedig fixen nem vagyok terhes, sokszor szokott kesni,kb sosem jon meg idobe(igen tudom h nem normalis dolog es igen voltam dokinal)
2017. máj. 15. 23:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Védekezni szoktatok, vagy azt a hülye "megszakítást" gondoljátok védekezésnek? Mert ha az utóbbi, akkor jogosan fél, hogy terhes vagy.

Egyébként szerintem ez nem normális, az én barátom menzesz alatt is szívesen szexel velem

2017. máj. 16. 08:12
 12/31 omba ***** válasza:
100%

Én még csak 60 éves vagyok, de nem emlékszem olyanra, hogy éppen az aktus közepén jött volna meg bárkinek is... és ha igen?

Tőled undorodik, sajna én csak ennyit látok benne - nem a vértől.

A 2 heti egy alkalomra meg én is csak szánakozva tudok gondolni.

Szóval szerintem ennek vége, lassan.

2017. máj. 16. 08:37
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor napokkal előbb érzem, de egyel előtte biztosan. Illetve olyan még sose volt hogy közben jött meg. De ha úgy is lenne, nem úgy szokott megjönni mintha megnyitnák a csapot, első nap sokszor alig van valami.
2017. máj. 16. 08:41
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
Párod nem nagyon figyelt nyolcadikban bioszon, mi? Vagy hetedikesek vagytok? Mert minden más esetben elmebeteg dolog attól félni, hogy szex közben megjön a menstruációd. Meg se érezné, meg se látná... Meg előtte 3-4 nappal... Jajj szegény kislány..:/
2017. máj. 16. 08:50
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kslany,20 evesek vagyunk :)

Igen undorodik tole,es nem,nem megszakitassal szexelunk.

Nalunk mar volt olyan, hogy szex kozbe jott meg

2017. máj. 16. 09:51
 16/31 A kérdező kommentje:
Amugy nyilvan tobb szokott lenni 2 heti egy alkalomnal, de pl az is fura,hogy regen kb minden nap,sot volt hogy napi tobbszor,mostanaban meg kb 4 naponta. Amikor mondtam neki akkor az volt ra a valasza,hogy en miert akarok allandoan szexelni,o szeret neha kicsit osszebujni velem inkabb. Persze nyilvan en is,csak furcsa nekem ez a valtas..
2017. máj. 16. 09:54
 17/31 A kérdező kommentje:
Amugy nyilvan tudja,hogy milyen mikor megjon,mivel parszor vegig nezte,es koszonom,nem kertem degradalo kommentet :)
2017. máj. 16. 09:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A mensi nagyon egyén függő, van akinek már előre jelzi a szervezete, enyhén pecsétel, és van akiből egyik pillanatról a másikra kezd el dőlni a vér. Vannak akik lassan, komótosan szeretnek szexelni, mi a párommal a másik véglet vagyunk, 5-30 perc ami a csövön kifér, és ilyenkor elég magasra emelkedik a vérnyomás és a pulzus ami tud érdekes dolgokat produkálni. Volt már rá precedens, hogy a párom rajtam lovagolt és amikor leszállt rólam tiszta vér lettem, szóval ez nem egyedi jelenség.

Lehet hogy volt korábban negatív tapasztalata, vagy egyszerűen nem bírja a vér látványát!!! Reménykedj benne, hogy mire apás szülésre kerül a sor megedződik. Amikor megszületett a fiúnk benn voltam, hát nem volt egyszerű pedig nem vagyok finnyás alkat.

40F

2017. máj. 16. 10:45
 19/31 anonim ***** válasza:
69%
Hát rád unt. Akkor valószínűleg a menstruációval is ezért kínlódik ennyit. Az én párom se szeret vérben harcolni, de ilyen hisztit nem szokás csapni.. Ha kívánna, akkor megdugna, ennyi.
2017. máj. 16. 10:52
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
Akkor hogy védekeztek? Mert ha pl gumival, akkor fizikailag hozzád se ér, nem lenne véres a szerszáma...
2017. máj. 16. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!