Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruacio elott a parom elutasitja a szexet ez normalis dolog?
Védekezni szoktatok, vagy azt a hülye "megszakítást" gondoljátok védekezésnek? Mert ha az utóbbi, akkor jogosan fél, hogy terhes vagy.
Egyébként szerintem ez nem normális, az én barátom menzesz alatt is szívesen szexel velem
Én még csak 60 éves vagyok, de nem emlékszem olyanra, hogy éppen az aktus közepén jött volna meg bárkinek is... és ha igen?
Tőled undorodik, sajna én csak ennyit látok benne - nem a vértől.
A 2 heti egy alkalomra meg én is csak szánakozva tudok gondolni.
Szóval szerintem ennek vége, lassan.
Nem vagyok kslany,20 evesek vagyunk :)
Igen undorodik tole,es nem,nem megszakitassal szexelunk.
Nalunk mar volt olyan, hogy szex kozbe jott meg
A mensi nagyon egyén függő, van akinek már előre jelzi a szervezete, enyhén pecsétel, és van akiből egyik pillanatról a másikra kezd el dőlni a vér. Vannak akik lassan, komótosan szeretnek szexelni, mi a párommal a másik véglet vagyunk, 5-30 perc ami a csövön kifér, és ilyenkor elég magasra emelkedik a vérnyomás és a pulzus ami tud érdekes dolgokat produkálni. Volt már rá precedens, hogy a párom rajtam lovagolt és amikor leszállt rólam tiszta vér lettem, szóval ez nem egyedi jelenség.
Lehet hogy volt korábban negatív tapasztalata, vagy egyszerűen nem bírja a vér látványát!!! Reménykedj benne, hogy mire apás szülésre kerül a sor megedződik. Amikor megszületett a fiúnk benn voltam, hát nem volt egyszerű pedig nem vagyok finnyás alkat.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!