Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruacio elott a parom elutasitja a szexet ez normalis dolog?

Figyelt kérdés
Menzesz elott kb 3-4 nappal mar semmit nem akar tolem,merthogy mivan ha megjon elobb,es mivel hogy most kesik(nem vagyok terhes) 2 het alatt kb 1szer voltunk egyutt. Az uj kifogasa hogy azert nem akar mert stresszel azon,hogy terhes vagyok-e,es nem megy neki igy. Pedig fixen nem vagyok terhes, sokszor szokott kesni,kb sosem jon meg idobe(igen tudom h nem normalis dolog es igen voltam dokinal)
2017. máj. 15. 23:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlot szedek. Most csinaltam tesztet,ugyhogy mostmar ez nem lehet kifogas,kivancsi leszek mi lesz
2017. máj. 16. 11:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy nőgyógyásznál jött meg, amikor ultrahangozott... Szóval megjöhet szex közben is, de nem túl nagy az esély rá. Szerintem beszélgess vele őszintén
2017. máj. 16. 11:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogamzásgátlót szedsz, hogy az istenbe késik a megvonásos vérzésed? Hiszem annak mindig a hét napos szünet valamelyikén kell megjönnie, és ha eddig mindig hétfőn jött meg, ezután is hétfőre kell számítani.

20N

2017. máj. 16. 11:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyógyszert szedsz akkor hogy késhet?? Úgy tudom akkor szinte percre pontosan be lehet állítani... Na jó ez túlzás, de a 28 nap az fix. Akkor jön meg amikor abba hagyod a havi mennyiséget. Rendesen szeded?
2017. máj. 16. 11:43
 25/31 anonim ***** válasza:
56%

Gumit nem ismeritek, vagy mi a szar?!

Védekezés mellett 1%, hogy terhes vagy, maximum.

2017. máj. 16. 12:01
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha gyógyszer mellett "késik", akkor ideje meglátogatni a nőgyógyásodat, mert nem normális.
2017. máj. 16. 12:02
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
Ha ilyenkor nem akarja, akkor nem akarja, kész. Nem tartozik magyarázattal. Gondolom, te is ki lennél akadva, ha rád akarná erőltetni, amikor nem akarod.
2017. máj. 16. 12:34
 28/31 anonim ***** válasza:
45%

Menstruáció előtti napokban én sem kívánom a szexet, ennek hormonális okai vannak. Ahogy megjön, már igen, nem vagyok finnyás. De előtte semmi kedvem, nincs különösebb indoka, csak nincs.

Van ilyen, ne stresszeld a barátnődet, napok kérdése és visszatér a hangulata.

2017. máj. 16. 12:59
 29/31 anonim ***** válasza:
56%
Huh, ne hari, félreolvastalak, valamiért azt gondoltam, te vagy a férfi.
2017. máj. 16. 13:00
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszer mellett pláne nem értem, hogyhogy késik, meg miért féltek állandóan, hogy terhes vagy. Ha rendesen szeded, akkor tényleg napra pontosan megjön.
2017. máj. 16. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!