Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruacio elott a parom elutasitja a szexet ez normalis
dolog?
21/31 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlot szedek. Most csinaltam tesztet,ugyhogy mostmar ez nem lehet kifogas,kivancsi leszek mi lesz
Nekem volt olyan, hogy nőgyógyásznál jött meg, amikor ultrahangozott... Szóval megjöhet szex közben is, de nem túl nagy az esély rá. Szerintem beszélgess vele őszintén
2017. máj. 16. 11:19
Ha fogamzásgátlót szedsz, hogy az istenbe késik a megvonásos vérzésed? Hiszem annak mindig a hét napos szünet valamelyikén kell megjönnie, és ha eddig mindig hétfőn jött meg, ezután is hétfőre kell számítani.
20N
2017. máj. 16. 11:31
Ha gyógyszert szedsz akkor hogy késhet?? Úgy tudom akkor szinte percre pontosan be lehet állítani... Na jó ez túlzás, de a 28 nap az fix. Akkor jön meg amikor abba hagyod a havi mennyiséget. Rendesen szeded?
2017. máj. 16. 11:43
Gumit nem ismeritek, vagy mi a szar?!
Védekezés mellett 1%, hogy terhes vagy, maximum.
2017. máj. 16. 12:01
Ha gyógyszer mellett "késik", akkor ideje meglátogatni a nőgyógyásodat, mert nem normális.
2017. máj. 16. 12:02
Ha ilyenkor nem akarja, akkor nem akarja, kész. Nem tartozik magyarázattal. Gondolom, te is ki lennél akadva, ha rád akarná erőltetni, amikor nem akarod.
2017. máj. 16. 12:34
Menstruáció előtti napokban én sem kívánom a szexet, ennek hormonális okai vannak. Ahogy megjön, már igen, nem vagyok finnyás. De előtte semmi kedvem, nincs különösebb indoka, csak nincs.
Van ilyen, ne stresszeld a barátnődet, napok kérdése és visszatér a hangulata.
2017. máj. 16. 12:59
Huh, ne hari, félreolvastalak, valamiért azt gondoltam, te vagy a férfi.
2017. máj. 16. 13:00
Gyógyszer mellett pláne nem értem, hogyhogy késik, meg miért féltek állandóan, hogy terhes vagy. Ha rendesen szeded, akkor tényleg napra pontosan megjön.
2017. máj. 16. 13:16
Kapcsolódó kérdések: