Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 éves LÁNY vagyok, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves LÁNY vagyok, nem vagyok szerelmes, hogy szálljak ki?

Figyelt kérdés
Későn érő típus vagyok,aki fél kimutatni az érzelmeit, így valahogy 29 évesen el is került a szerelem.A jelenlegi kapcsolatom is azért van, mert ő akarta, én ezt igazából sosem éreztem senki iránt.De valahogy mégis érzem a szerelem hiányát, talán a plátói kapcsolatok miatt azért tudom milyen lehet ha hiányzik a másik vagy nemtudom.A szex sem jó.Szóval ki kéne szállnom, talán, de nemtudom hogyan, mert pár hónap múlva kisbabánk lesz és azt sem tudom örüljek vagy sírjak.De most félnék egyedül lenni, mert segítségre szorulok és a gyereknek is szüksége van az apjára.Fogalmam sincs mit tegyek, mert nem hiszek abban hogy később lenne bárki...ha valaki tud valami tanácsot erre, írjon.Köszönöm!
2010. máj. 20. 23:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
éncsak a palit sajnálom hogy ekkora.... nője van zsibbadék vagy
2010. máj. 22. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:

"egyszeruen nem vagyom ra"

Egyetértek azokkal is, akik nagyon lehúznak és azt mondják, hogy magadba kéne szállnod...

de lehet más magyarázat is erre. Nyilván kívántad előtte, ha már egyszer vele vagy és még gyereket is csináltattál magadnak, tehát kívántad annyira, hogy még védekezés nélkül is szeretkeztél vele. Tagadhatatlan! Tehát nem vele van a gond...

Arra nem gondoltál még, hogy mindezek, a nem kívánt szex, a depresszió, lehangoltság, negatív gondolataid összefüggenek a terhesség alatti hormonális változásaiddal is. Ilyenkor teljesen megváltozik a hormonháztartás... Teljesen átlagosak ezek az érzések.. rengeteg sokéves kapcsolat ilyenkor, az első terhesség alatt megy tönkre, lépnek félre a férfiak, stb... miért? hát épp ezért, mert más nők is ugyanúgy kezdenek el viselkedni, mint ahogy pl. te.. és ez nagyban függ a hormonoktól is.

Tanácsom: Várjátok a babát szépen együtt, szeresd az apukáját is, közben is, ő így is úgy is a gyermeked apja,

és ne csinálj semmi hülyeséget! Maradjál nyugodt és higgadt, és türelmes mindenkivel szemben... esetleg beszélj sokat hasonló anyukákkal a környezetedből, rokonságból, igazi barátokkal, akik épp gyereket várnak, vagy már túlestek szerencsésen ezeken a nehéz időszakokon...

2010. máj. 25. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:

És viselkedjél felnőtt módra,

és tetteidért vállalj felelősséget!

2010. máj. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!