Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes, hogy szálljak ki?
Azt hiszem az őszinteség segíthet. Ülj le beszélgetni a pároddal, akármennyire nehéznek tűnik is ez. Azt is le tudom képzelni, hogy ez az érzés (szerelem hiánya) kölcsönös. Mond el neki, hogy mit gondolsz és beszéljétek meg, hogy hogyan tovább. Soha sem késő őszintének lenni!
Azon esetleg gondolkoztál, hogy a gyerek miatt pánikolsz és próbálsz meg menekülni a kapcsolatból? Van olyan barátod, akivel tudsz ezekről a dolgokról beszélni?
29/F
én mint nő:
ha bevállalnám életem első babáját, életem első igazi szerelmétől (mert mástól nem)és közölné velem, hogy ő nem szeret
1. hibáztatnám, hogy akkor miért tette ezt velem
2. nem hinném el, hogy ilyen buta, hogy nem fogja fel, mekkora öröm egy baba
3. mély depresszió - sírás
4. esetleg abortusz
5. ima, hogy soha többet ne találkozzak ilyen jellemtelen palival
6. önhibáztatás, hogy lehettem ilyen hülye
7. életem végéig lenézném a srácot
előző vagyok
remélem így segítettem, így már előre gondolkodhatsz mikor hogyan kell reagálni :)
Hogy lehettél ilyen felelőtlen, hogy gyereket csináltál annak, akit nem szeretsz? ugye tudod, hogy életed legnagyobb hibáját követted el? abba nem gondoltál bele, hogy tönkreteszel valakit? ha én lennék a helyedben, a csajjal maradnék, legalább a gyerek 2 éves koráig és segítenék ahol tudok. ez a minimum!
ha én lennék a nő helyében, és ezt terhesen közölnék velem, nem tartom kizártnak, hogy ott helyben elvetélnék és összeroppanék..
az előző a pontjaimat 1-3-ig ki is elégítette
szóval a négyes pont javítva:
4. abortusz/válás
tanulj ezekre reagálni
hogy te mekkora gerinctelen, szemét vagy!
Nem lehet hogy BU*ZI vagy?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!