Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lenne ezért szakítani?
2 év alatt nagyon sokszor tettem fel kérdést a párkapcsolatommal kapcsolatban, sok negatív sok pozitív hozzászólást kaptam, de szerintem több volt a negatív.
A párom szeret nyelve kicsit más, másképpen áll a dolgokhoz, mást lát helyesnek, nem aggódik semmiért. A barátai se tudják hova tenni, hogy milyen érzelmileg.
Sokan azt hiszik, h nem szeret engem, sokan bántanak is miatta már lelkileg teljesen össze vagyok törve nemtudom kinek higgyek.
Én túlságosan szeretetigényes vagyok, párom nem annyira de mégis ha együtt vagyunk mindig boldoggá tesz, ha figyelemre van szükségem mindig megkapom, ha kétségeim más dolgok felől mindig felvidít és eloszlatja a gondolataimat. Viszont amikor burkoltan a szakításról akarok beszélni, nem engedi, inkább elviccelődik a nap végére meg szomorúan közli, h nem érti miért akarok ilyen rossz dolgokról beszélgetni. :(
A legjobb barátom is azzal jött, h nem szeret majd mutattam neki egy levelet amit a barátom írt a kapcsolatunk 1-2 dolgairól akkor Ő azt mondta, hogy tényleg szeret csak gyerekes és más a hozzáállása.
A kérdésem ezek után az, hogy normális az hogy én sokszor a gyakoris emberek válasza miatt aggódok és akarok szakítani a barátommal? Hülye lennék?
"A kérdésem ezek után az, hogy normális az hogy én sokszor a gyakoris emberek válasza miatt aggódok és akarok szakítani a barátommal? Hülye lennék?"
Rábíznál-e egy benzinkutat egy pirománra?
Tudod, aki a saját párkapcsolatát (ami kábé a legfőbb értéke az egész életében) fogja, és totál nóném - ráadásul eléggé párkapcsolatellenes(!) - emberkékre bízza, az nagyon khmm... "nemszázas".
Szóval azt akartam mondani, hogy nézd meg, mik a lehetőségeid mondjuk VELE, mik a lehetőségeid NÉLKÜLE (és itt most a realitásokból indulj ki, ne a vágyaidból), aztán aszerint dönts.
De magadról mindig TE DÖNTS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!