Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A pasim szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim szakítani akar ezért. (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Tegnap volt a szülinapom, és a legjobb barátom (aki fiú) kirakott facebookon egy képet az üzifalamra...az fontos tudni, hogy a mi barátságunk nagyon erős, és tipikus példája annak, hogy létezik fiú-lány barátság. Szóval nálunk simán belefér, hogy néha ottalszunk egymásnál. És ez a kép pont egy ilyen ottalvásnál készült, oké, elismerem, egy ágyban, nem igazán túlöltözve, és nem fogom linkelni a képet, de kvázi hogy ő hason fekszik, én meg az ő hátán....de semmi nem volt benne, csak hülyültünk, és kb. fél éve készülhetett.

Nekem 4 hónapja van kapcsolatom, és amikor a pasim meglátta ezt a képet, tökre kikelt magából, hogy ezt miért kell, egyáltalán miért aludtam én bármikor is vele meg minden, hiába mondtam neki, hogy minden csak baráti volt, és amúgy sem fordult elő ilyen azóta hogy járunk, de nem fogja fel és szakítani akar...

Nem tudom mit tegyek, nem akarok szakítást, ezért....

17L

2015. febr. 3. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
lehet hogy ez a részedről csak barátság azzal a fiúval, de neki nem az. nincs barátság fiú és lány között, vagyis nem ilyen szoros. megértem a barátodat. most választanod kell a két fiú között.
2015. febr. 3. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam sem fér bele, ha a barátnőm más fiúkkal alszik együtt, egy ágyban..
2015. febr. 3. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsőnek.

Plusz még hozzátenném h milyen megalázó lehetett a barátodnak h a közös ismerőseitek is látták h másik sráccal alszol...

Megértem h kiakadt, azt is h te ezt nem érted, mert te nem így gondolsz arra a srácra...

2015. febr. 3. 18:53
 4/10 Missi_Key ***** válasza:
53%
ha a barátod nem tudja elviselni hogy vannak barátaid, vagy hogy nem akkor születtél le a földre mikor őt megismerted, sztem jobb is ha szakítotok..nem te vesztesz vele..
2015. febr. 3. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Vannak dolgok az életben, amiket jobb titkolni, most megtanultad. A te barátságod azzal a fiúval jóval régebbi, tényleg csak barátok vagytok, ezt egy barátod se fogja soha elfogadni, hogy egy ágyban alszol vele, ölelkezve, akárhogy. Ezt le is zárhatod itt, kész.

A mostani pasid valószínűleg nem fog megbízni benned, míg ki nem kukázod a barátságodat, amit értelemszerűen nem fogsz megtenni, nem is kell. Majd találsz magadnak új srácot, akinek majd nem mondod el, hogy néha szoktál ilyet is - vagy még jobb esetben leszoksz róla, mert tényleg furi. A Facebookot meg tanuljátok meg használni, ne posztolgassatok mindenről.

2015. febr. 3. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen barátom,de még szóban se hozom fel,mert a barátom azt is utálja ha telefonon beszélünk :) Hiába tudod hogy nem történt semmi,nem fogja elhinni.Sok mindent nem tudsz tenni ha szakít veled.Ha nem szakít,nem ártana őket összeismertetni,hogy ne érezze vetélytársnak.
2015. febr. 3. 18:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Ismerik egymást, évfolyamtársak
2015. febr. 3. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem gondoltad te ezt komolyan...

Fiú-lány barátság nem létezik!

2015. febr. 3. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem neked is rosszul esne, ha veled történne a részéről egy ilyen :/ oké, hogy fiú barát, de legyenek már meg a határok...
2015. febr. 3. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 17 éves voltam én is hasonló helyzetben voltam, csak én nem aludtam ott a fiú barátomnál, viszont sokszor találkoztunk este. Közös kép sem készült, de ez mellékes. Szakítottunk is a barátommal emiatt és bár akkor nem értettem, hogy miért is, mára már belátom, hogy teljesen jogos volt a részéről, hogy fel volt háborodva. Így utólag azt gondolom, hogy nem voltam érett egy komoly kapcsolatra, mert nem éreztem át, hogy egy ilyen dolog egy komoly kapcsolatba nem fér bele.

Azóta eltelt 4 év, most újra együtt vagyunk, Karácsonykor kérte meg a kezem és nagyon boldogok vagyunk, de vigyázz, mert nem biztos, hogy nálatok is ilyen happy and lesz a vége.

Gondolj bele, ha Ő aludna ott egy másik lánynál és készülne közös kép, ahogy a lánnyal fekszik egy ágyban, Te mit szólnál hozzá? Mert szerintem Te se lennél boldog tőle.

Én elhiszem, hogy nem érzel semmit a fiúbarátod iránt, azonban ez másnak nem ilyen egyértelmű és az együtt alvás akkor sem fér bele egy barátságba.

Sok sikert, remélem megbeszélitek a barátoddal, de ha tényleg szereted, akkor muszáj vagy ezen a dolgon változtatni.

22N

2015. febr. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!