Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajomnak szopás közbe beleakadt a haja a piercingembe és most szakítani akar ezért, mit tegyek?
Hol van ez a piercing?
Amúgy meg csak hisztis a lány. De, ha emiatt szakítani akar, akkor hagyd. Találsz jobbat is!
Te jóóó ég, ez most komoly?:O És te ki akarod engesztelni???
Az én barátomnak nincs piercingje sehol ugyan, de gondolom ez egy olyan szerencsétlen baleset volt, ami bárkivel megeshet, ha piercingje van. Persze én se örülnék neki, ha le kéne vágatnom a hajam emiatt, vagy egyéb baleset végett, de ez mégsem a világ vége nem? A haj visszanő idővel, de ő ezért kidobna téged? Akkor azt kell feltételezni, hogy ez a lány nem szeret téged, sőt még a haját is többre értékeli nálad!
21/L
Miért lenne attól még meleg?
Mondd meg neki,hogy rosszabb is lehetett volna,pl. makk piercing és fogszabályzó :D
Amúgy engeszteld ki valahogy.
Honnan és mekkora tincset vágtatok ki?
Nem is tudom, én hajmániás vagyok, de akkor se szakítanék a barátommal emiatt! :D
Szerintem csak játsza a sértődöttet, ha szakítani akarna, nem hangoztatni, hanem megtenné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!