Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajomnak szopás közbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajomnak szopás közbe beleakadt a haja a piercingembe és most szakítani akar ezért, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy annyira belegabalyodott neki, hogy le kellett vágni azt a tincset, de úgy meg h*lyen nézett ki és rövidebbre kellett vágatnia miattam. Ez másnál is szakítási ok lenne? Mivel engesztelhetném ki?
2013. aug. 27. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Fiúknál b*zis a piercing .... no problem.
2013. aug. 27. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Hol van ez a piercing?

Amúgy meg csak hisztis a lány. De, ha emiatt szakítani akar, akkor hagyd. Találsz jobbat is!

2013. aug. 27. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Fogja be copfba gondolkodjatok már vagy szedd ki az a **** piercinget te MELEG!
2013. aug. 27. 17:16
 4/12 beetlejuice ***** válasza:
88%

Te jóóó ég, ez most komoly?:O És te ki akarod engesztelni???

Az én barátomnak nincs piercingje sehol ugyan, de gondolom ez egy olyan szerencsétlen baleset volt, ami bárkivel megeshet, ha piercingje van. Persze én se örülnék neki, ha le kéne vágatnom a hajam emiatt, vagy egyéb baleset végett, de ez mégsem a világ vége nem? A haj visszanő idővel, de ő ezért kidobna téged? Akkor azt kell feltételezni, hogy ez a lány nem szeret téged, sőt még a haját is többre értékeli nálad!

21/L

2013. aug. 27. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne attól még meleg?

Mondd meg neki,hogy rosszabb is lehetett volna,pl. makk piercing és fogszabályzó :D

Amúgy engeszteld ki valahogy.

2013. aug. 27. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Most már én is kíváncsi vagyok, hogy hol van az a piercing..
2013. aug. 27. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk van benne valami,de szerintem csak hirtelen haragjában mondhatta,feltéve,hogy igaz.
2013. aug. 27. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy gond! Nem szereted te azt a lányt, az tuti. Ha egy kicsit is szeretnéd találtál volna egy csipöfogot amivel a piecingedet szépen elcsiped. De neked fontosabb volt az a b-zis sz-r!
2013. aug. 27. 17:22
 9/12 WikcsyhhWokOsztTső ***** válasza:
100%

Honnan és mekkora tincset vágtatok ki?

Nem is tudom, én hajmániás vagyok, de akkor se szakítanék a barátommal emiatt! :D

Szerintem csak játsza a sértődöttet, ha szakítani akarna, nem hangoztatni, hanem megtenné!

2013. aug. 27. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
paraszt vagy hogy ezt itt kibeszéled.
2013. aug. 27. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!