Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem a pasim kettesben kimozdulni?
21 éves vagyok,Ő 25. 3 éve vagyunk együtt,ezalatt az idő alatt ha kb. 2x kimozdultunk csak mi ketten akkor sokat mondok.Nagy baráti társaságba szívesen jön,de ha szóba hozom hogy menjünk el együtt akkor egyből rávágja hogy jó,de hívjuk el még xy-t is stb stb.
Szerintem nincs rossz megjelenésem,persze nem vagyok tökéletes,de az igénytelenségemre nem foghatja mert sokak szerint jól nézek ki,meg sokan meg is bámulnak,szóval nem értem hogy mi a baja,megbeszéltük már hogy engem más pasik nem érdekelnek,Ő se törődjön hogy ki bámul vagy ilyesmi.
Mindenért könyörögni kell nála,alig van pár közös fényképünk azon is kb. még 10 ember van.Ha ketten kimozdulunk valahová,az úton legalább 5x elmondja hogy jó lenne ha xy is itt lenne meg ilyesmik.Persze azért Ő elvárja hogy menjek vele mindenfelé intézni a dolgait pl.a szervizbe,hivatalba stb.
Veletek volt már ilyen?
Szerintetek miért ilyen?
Màr előttem le írtak a tényeket...
Egy volt kapcsolatomban a lány a vége felé màr az utcára se ment ki velem kézen fogva...
Szvsz kérdezz rá nála hogy mibaja van veled.
Köszi a gyors válaszokat.
Otthon szeret velem együtt lenni.Van amikor napokig ki se mozdulunk otthonról.Csak ez így bosszant hogy legalább havi 1x menjünk el kettesben valahová.Ha csak sétálni is pár utcával arrébb,de már az sem működik.
Mindenképpen meg fogom vele beszélni,csak azt nem tudom hogyan legyek határozottabb,mert már sokszor mondtam ezt Neki,de mindig elterelte a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!