Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de nem akar velem kettesben lenni. Csak nekem tűnik ellentmondásosnak?
Barátommal szinte csak úgy találkozunk, hogy ott vannak a haverjai, rendezvényre megyünk, csoportos kiránduláson veszünk részt, moziba, színházba megyünk.
Nemrég felvetettem neki, hogy jó lenne, ha kicsit több időt töltenénk kettesben, erre azt felelte, hogy úgy nem igazán tudunk mit csinálni, ezért unalmas.
Ez nekem valahogy nem azt jelenti, hogy "nagyon szeretlek", amit viszont naponta elmond, mióta felvetettem neki, hogy talán át kéne értékelni a kapcsolatunkat. Ilyenkor ti mit tennétek?
Talán ne menj el vele sehová, mond vissza, mondj nemet a bulikra meg ezekre a haveri szórakozásokra.
És ha tényleg szeretne veled lenni akkor el fog hozzád menni.
Ha meg kifogásokkal jön meg jajj úgy nem akarok jajj úgy nem jó, jajj ne csináld már, jajj mi bajod van jajj jajjj jajj jajj...akkor elég egyértelmű nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!