Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel? Annyira lesokkolt amit találtam róla.
Ez a múltja.
Nyilván nem szép, de akkor még nem ismert téged.
MOST veled van, téged szeret. Ezzel foglalkozz, ne mással!
Ja, és tapasztalatból mondom, hogy ha jót akartok magatoknak, akkor nem kutattok a cuccai között, és nem keresitek vissza a múltját.
21/L
Ez van, ha túl hamar ítélsz.
Én is szolidan öltözök, takarom mindenem (most nyáron is térdnadrág és rövidujjú), soha nem sminkelek, esetleg néha alkalomra szempillaspirál, utálom a cigit, ivászat annyi, hogy esténként megiszok egy 0%-os citromos sört (néha vadabb estéken sima 2%-ost), rendszeresen segítem a közeli állatmenhelyet, mindig valami könyvet bújok, és egy egyházi intézményben dolgozok. Mindenki olyan kis tipikus "cuki" csajnak hisz.
Közben odáig vagyok a véres dolgokért, az ordítós metálért, a bdsm-ért, érdekel a sátánizmus, beteg humorom van, és nagy ritkán eljárok koncertre, ahova kiöltözök, sminkelek, és ahol berúgok, sőt, volt már hogy füves cigi is becsúszott.
Evvan. Nem mindenki lehet Édes Anna, aki tényleg napi 25 órában jókislány, és ez nem is feltétlenül baj, igazság szerint nagyon ajánlom azt a könyvet, ha eddig kimaradt volna, megmutatja mi lesz a vége, ha valaki folyton csak nyel, és jókislány, és soha nem szabadul el.
Azt meg neked kell tudnod, hogy belefér-e ez, vagy nem, rajtad kívül senki nem dönthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!